3-те зодии, с които Рак се разбира най-добре

12924
3-те зодии, с които Рак се разбира най-добре
Снимка: iStock/Guliver

Раците са чувствителни и сантиментални души, които жадуват за комфорт и спокойствие в семейството. Те търсят някой, на когото могат напълно да поверят нежното си и уязвимо сърце. Този знак се нуждае от грижовен, надежден партньор, с когото да изгради уютно гнездо. Мечтае да намери духовна близост, подкрепа и сигурност и да не попадне под бурния водопад на страстите.

Кардинален воден знак, Ракът е свързан със семейството и дома. В идеалния случай домът му трябва да бъде крепост, в която той да се чувства защитен от житейските бури. Без силен семеен тил му е трудно да постигне заветните цели.

Тези плодове ще ви предпазят от РАК

Малините са едни от най-вкусните горски плодове, които са изключително богати на витамини и минерали. Почти всеки обича да ги похапва, ...

Връзката на Рака е ясно повлияна от Луната. Тази мистериозна планета причинява чести промени в настроението и емоционална нестабилност. Под нейно влияние Ракът, подобно на приливите и отливите, е обзет от вълни от чувства.

В любовта типичният Рак е привързан, романтичен, симпатичен, лоялен и грижовен. Когато е сигурен във взаимността, той напълно се разкрива на любимия човек. За избрания може да е трудно да отгатне чувствата му. Тази природа се отличава със скритост и подозрителност, особено по отношение на нови познати. Не очаквайте от него бурни любовни уверения и серенади под прозореца. Опитайте се да разберете неговите фини намеци.

Влюбеният рак има много качества, които предизвикват възхищение: преданост, предпазливост, чувственост, душевност. Той е внимателен слушател и деликатен събеседник, готов да помогне със съвет. И не само съвет: ако някой потъне в душата на Рака, той ще предложи своята помощ за разрешаване на ежедневните проблеми.

Ракът постига най-висока хармония със знаци под контрола на елементите на земята (Телец , Дева , Козирог). Водата подхранва земята, за да може тя да отглежда плодове от семена, за да разгърне пълния си потенциал. Именно в комбинацията от тези два елемента животът се ражда на нашата планета.

Сексът - рисков фактор за развитието на рак

Радиотерапевтът, онколог и ръководител на клиниката „Медицинския град“ Станислав Ракитин, в интервю за вестник "Тюменска об...

Земните знаци попиват животворната нежност на Рака, докато той открива, че надеждността на земята се стабилизира и успокоява. Ракът и Телецът са обединени от взаимното желание за сигурност в любовните отношения. И двамата ценят традиционните ценности и често се превръщат в примерно семейство, към което се стремят други знаци. Домът им може да се превърне в гостоприемно пространство - център за събиране на семейство и стари приятели.

Ако вярвате, че браковете се сключват на небето, тогава съюзът Рак-Дева е истинско потвърждение за това. Връзката им може да се развива бавно, но с течение на времето връзката само ще се засили. Каква е тайната на тази двойка? Със своя проницателен аналитичен ум Девата може да подреди емоционалните преживявания на Рака. До такъв разумен партньор той започва да развива своите таланти и да работи върху недостатъците си.

В съюза Рак-Козирог не всичко е толкова просто. Това се дължи на факта, че тези знаци са антагонисти, в зодиакалния кръг те са разположени един срещу друг. Астрологичната противоположност се реализира по два начина. За млади двойки, които не са склонни да анализират връзките, това може да доведе до недоразумения. Възрастните партньори са в състояние да открият привлекателни черти в спътник, които самите те нямат

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com