3-те зодии с ОГРОМЕН късмет в любовта

22891
3-те зодии с ОГРОМЕН късмет в любовта
Снимка: iStock

Всички се стремим да намерим нашата половинка, с която да споделим остатъка от живота си. А на някои зодии просто им е писано да срещнат веднага истинската любов.

Кои зодии са прекалено ревниви?

Нека разберем кои са 3-те зодии с късмет в любовните отношения:

Водолей

Това са най-нежните жени на зодиака

Някои жени нямат нужда от това да им се обръща постоянно внимание, но има такива, нуждаещи се от обгрижване и постоянна нежност, за да ...

По принцип водолеите обичат да сменят партньорите си бързо, за да изпитват нови емоции и преживявания. Обикновено най-важен за тях е интимният контакт. Но това е така, защото те не са истински влюбени. Когато усетят това чувство, те се променят коренно. Водолеите се влюбват веднъж истински и тези чувства никога не утихват. Дори и да са обречени на раздяла с половинката си, представителите на тази зодия няма да я изтрият от съзнанието си и ще я обичат вечно. Те не се отказват лесно от любовта на живота си и дори са склонни да поддържат само приятелски отношения с нея, за да са близо един до друг.

Рак

Тяхната цел е създаването на здраво и сплотено семейство, но за да ви се довери един Рак, вие трябва да докажете, че го обичате истински и сте готови да споделите живота си с него. Те ценят изключително много възлюбения си и ще направят всичко възможно за тяхното щастие, но често биват предавани и това е причината да не се доверяват лесно. Дори ако сте любовта на живота им, видят ли, че имате по-студено отношение към тях и неглижирате връзката си, Раците без съмнение ще сложат край, колкото и да им е трудно.

Дева

Девите са доста критични и взискателни, но спрямо отношението си към любовта, те си падат традиционалисти. Те са много нежни и любвеобилни, когато намерят сродната душа. Девите са подкрепящи, честни и сериозни – очакват същото от половинката си, за да имат стабилна и хармонична връзка. Трябва да внимавате с тях, защото ако веднъж ги предадете, дори и да ви обичат силно, те няма да ви простят и да се ви позволят да се върнете при тях.

2-те зодии, които отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забиеш нож в гърба и веднага се обръщат ...

Риби

Рибите са същински оптимисти и мечтатели. Те търсят половинка със същите възгледи за живота и когато я намерят, я приемат за дар от съдбата. Обичат да приключенстват и да изпробват нови неща със сродната си душа. Прощават лесно, но не бива да се възползвате от това им качество. Те са наистина грижовни и сърцати в любовните отношения, не ги приемайте за даденост, защото ако прекалите с грешките, те ще спрат да ви дават шансове и ще ги загубите завинаги.

Трите зодии с предстояща динамична седмица

Козирог

Козирозите са издялкани от камък. Те са сурови и не показват емоциите си, наблягат на кариерното си развитие, но когато се влюбят забравят за всичко. Влюби ли се истински един Козирог във вас – знайте, че само вие сте в сърцето му и сте издигнати на пиедестал. Ще направи всичко възможно да ви задържи до себе си и при евентуална раздяла – няма никога да ви забрави. Представителите на тази зодия са лоялни и верни, поставят ви пред всичко останало.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com