3 закона, с които животът ви винаги ще ПРОСПЕРИРА

5672
3 закона, с които животът ви винаги ще ПРОСПЕРИРА
Снимка: JillWellington / Pixabay

Всеки от нас се стреми към успеха в различно проявление. За едни той се изразява в хубава работа, за други – в здраво семейство, за трети пък - в много пътувания. Приемаме просперитета по различен начин, но не можем да отречем, че е един от основните компоненти на живота ни. Постоянно го преследваме и се стремим да го получим. Но знаем ли как да постигнем това по възможно най-сполучливия начин? Има 3 закона, които, ако следвате, със сигурност просперитетът ще е част от живота ви. Нека ги видим:

Използвайте дишането си

Българите са сред най-черногледите за идващата 2022 година

Повечето българи очакват икономически трудности през следващата година. Това показва глобално изследване на световната Асоциация "Галъп...

Колкото и странно да звучи, използвайте дъха си, за да внесете правилна енергия в душата. Хората обикновено правят по 16 вдишвания в минута, което натоварва прекалено много и изразходва енергията ни. Ако се доверим на пранаямите – това са специални дихателни упражнения, които са способни да променят състоянието на ума ни и да презаредят силите ни, ще привлечем успеха и благополучитето в нас. 

Прочетете още за целителната сила на медитацията и вижте за какво помага.

Сред хората, които практикуват т.нар. „Кундалини йога“ съветват да практикуваме следното упражнение, ако искаме да привлечем успеха към нас:
Вдишайте в продължени на 7 секунди, след което задръжте още толкова дъха си. Издишвайте 6 секунди и повтаряйте упражнението 3 пъти дневно – веднага ще усетите прилива на енергия.

Внимавайте какво говорите 

Думите имат много силно влияние върху живота ни и отношенията ни с другите. Ако искате да живеете в хармония и благоденствие, трябва да се научите да комуникирате правилно с околните. На първо място, научете се да изслушвате другия, без да го прекъсвате, спазвайте обещанията си и изразявайте ясно и директно мислите си, без заобикалки, тъй като това може да доведе до двусмислици и да породи неразбирателство. 

9 знака, че трябва да промените живота си

Въпреки най-добрите ни намерение и без дори да го съзнаваме, често попадаме в капана на ежедневната рутина и откриваме, че не сме удовл...

Ако искате да се смирите със себе си, Йоги Бахджан ни дава още няколко ценни съвета, които да следваме за хармония в душата:

Не бъдете лоши спрямо себе си. Не бъдете лоши спрямо околните. Дръжте се добре и с уважение към всички.

Състоянието, в което се намирате, също оказва влияние

Ако постоянно сте негативно настроени, задълбавате в лошите моменти и т.н. – не очаквайте изведнъж всичко да стане розово, без сами да се опитате да възвърнете светлината в душата си. Вие привличате това, което пазите в себе си.

Така че, за да привлечете хармонията и просперитета на ваша страна, пригодете състоянието си в тази насока. Излъчвайте вяра, позитивизъм и търпение и не след дълго всичко добро ще се настани във вашата душа. Нещата, които са отредени да ви се случат, ще се случат точно когато им е времето – от вас се иска само да бъдете достатъчно търпеливи.

9 неща, които правят само щастливите хора

Всеки човек мечтае да бъде щастлив. За да постигне целта си, той усилено спестява пари, но след като купува желаното нещо, с изненада р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com