3 зодии ще се СГОДЯТ през март 2020

25374
3 зодии ще се СГОДЯТ през март 2020
Снимка: iStock/Guliver

Третият месец на годината ще донесе не само мартеничка, но и предложение за брак за някои представители на зодиака. Разположението на планетите ще е особено подходящо за предприемане на важната крачка към даване на обет на любимия човек. Според звездната карта три зодии съвсем скоро ще трябва да обмислят списъка с гости за сватба, а ето и кои са те:

Близнаци

5 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през март

Пролетта вече чука на вратата, а с нея и шансът да срещнем голямата си любов. Планетите обаче ще са по-благосклонни към пет зодиакални ...

Близнаци, тази година Юпитер преминава през вашия седми дом, свързан с брака, което създава изключително благоприятни възможности за официализиране на връзката ви. Те ще са особено добри през задаващия се март месец. Обвързването в брачен съюз в този момент ще създаде дълги, трайни и сериозни връзки.

Съвсем скоро ще може да се похвалите на приятелите си, че ще ги каните на сватба, защото ще имате щастието да размените пръстени с вашата сродна душа. Вие сте сред активните и дейни представители на зодиака, така че отсега ви виждаме как ще се втурнете да организирате сватбения купон. Наследете се на тези красиви дни и организирайте шумната и цветна сватба, която толкова много би подхождала на темперамента ви и която ще се помни дълго.

Лъв

Лъвове, много добре знаем, че като царските особи в зодиака, повече от всичко държите на своята независимост. Този месец обаче планетите са ви подготвили романтични изненади, свързани с вашата връзка, които ще ви подтикнат към крачката да споделите живота си с любимия човек. Според любовния ви хороскоп за март имате всички шансове да получите предложение за брак или самите вие да отправите такова.

6 причини да се ВЛЮБИТЕ в жена Риби

Трябва да се движите бързо, за да хванете тази великолепна жена, преди да ви се изплъзне като истинска златна рибка! Дамите, родени под...

През третия месец на годината планетите ще акцентират върху секторите от живота ви, свързани с брака и партньорствата. Не е изключено в тези сфери да се случат изненадващи събития, идващи отдалеч, които ще ви подтикнат да действайте импусилвно и спонтанно. Неочаквано дори и за вас самите изключително бързо може да вземете решение да поставите основата на бъдещ брак. За добро ще е, а сключеният съюз ще е основан на обич и уважение, така че не се колебайте.

Риби

Любовните ви отношения с партньора ви ще разцъфтят през март, мили Риби. Ще се чувствате спокойни и щастливи във връзката си и ще изпитвате желание да я задълбочите. Този месец планетите ще са ваш верен помощник във взимането на важни решения, свързани с живота ви, които могат да го променят в бъдеще. Едно такава промяна е крачката към брака.

Възможно е тези дни да почувствате известно напрежение в общуването с интимния партньор. След личен и откровен разговор обаче двамата не само ще изгладите дребното недоразумение помежду си, но и ще осъзнаете колко дълбока и сериозна е станала връзката ви, а това усещане ще ви подтикне към даване и на вечния обет. Риби, вие сте сред романтичните представители на зодиака, които държат на ценностите и традициите. За вас сключването на брак не е отживелица, а напротив – доказване на съюза с любимия човек, което ще го направи още по-стабилен. Астролозите ви подкрепят за подобно решение, защото планираният сега брак ще бъде здрав и дългогодишен, така че ви съветваме да ги послушате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com