3 зодии със слаби нерви – не събуждайте звяра в тях

35075
3 зодии със слаби нерви – не събуждайте звяра в тях

Всеки зодиакален знак има както добри, така и тъмни страни. Някои, например, имат слаби нерви. Те не знаят как да броят до 12, преди да освободят емоциите си, тоест абсолютно не филтрират потока от информация, който ги залива като пълноводна река. И въпреки че, след като се успокоят, те може да съжаляват за своето прибързано избухване, но, както знаете, думата не е птичка... И така, кои знаци не знаят как да контролират нервите си? Нека се запознаем...

Овен

Дори не се опитвайте да го убедите. Овенът определено е най-необузданият знак на зодиака, което не е изненадващо - неговата управляваща планета е Марс, богът на войната.

Овенът много често изпуска нервите си, демонстрирайки лошия си характер. В същото време му е трудно да се успокои, той не знае как да преговаря и да признае грешките си.

Лъв

Гледайки го, може погрешно да помислите, че той е напълно неагресивен и няма да създава излишни проблеми без основателна причина. Да, Лъвът не се намесва в чужди кавги и в повечето случаи не се интересува от това, което се случва около него, докато той... е на трона и се чувства като цар на джунглата.

Но ако някой се опита, макар и несъзнателно, да разклати трона му, битката е гарантирана. В такива случаи Лъвът е отмъстителен и безкрайно гаден. Дори не можете да си представите мащаба на катастрофата, ако само се опитате да пресечете пътя му.

Какво мразят мъжете у жените според зодиакалния знак

Можете да разберете за предпочитанията на мъжете, като прочетете този любопитен хороскоп. Астролозите стигнаха до извода, че мненията з...

Стрелец

Когато Стрелецът стреля в целта, той наистина не обича да пропуска. Ако някой се опита да го спре, роденият под този знак става много агресивен. Стрелецът има много високо мнение за себе си и думата "компромис" не му е позната.

Стрелецът е огнен знак, което означава, че той има силен темперамент, той е страстен и не особено тактичен. Ако се опитате да му попречите, той ще изсипе цялата си негативна енергия върху вас. Това е, меко казано, неприятно.

Тези зодии са изключително горди и не биха рискували авторитетът им да бъде подкопан. Те упорито бранят позицията си в обществото и няма да позволят на никого да омаловажава дейността и живота им. Логично е всеки засегнат по един или друг начин да реагира адекватно на някоя провокация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com