4 пленителни женски зодии, които подлудяват мъжете

27562
4 пленителни женски зодии, които подлудяват мъжете
Снимка: iStock

Жената обича мъжът да й се възхищава. Това й дава самочувствие и я прави още по-хубава. Има някои дами, които са по-сдържани в любовните емоции. Те крият чувствата си и могат да бъдат доста потайни. Но има женски зодии, които са способни да подлудяват мъжете. Те винаги се радват на по-голямо внимание от останалите.

1. Жена Близнаци

10 женски хитринки, които карат мъжа да мисли постоянно за вас

Жените са доста изобретателни и когато решат, могат да накарат половинката си да мисли за тях непрекъснато. Има начини да накарате един...

Жените, родени под знака на Близнаците често пъти са в състояние лесно и бързо да елиминират женската конкуренция, когато се състезават за вниманието на някой мъж. Предимството им е, че те се стараят да изглеждат всеки път по уникален и различен начин. Това се оценява високо от мъжкото съсловие. Мъжете им се радват, защото те са умни, знаят винаги какво да кажат, не обичат да си губят времето с празни приказки и често пъти са директни и прями. Такъв тип жени умеят да говорят на всякакви теми, те винаги имат готово решение, което да предложат. Може да им се има доверие и затова хората споделят с тях своите страхове и терзания. 
Жената Близнак бързо си намира приятели, но това не означава, че тя ги задържа за дълго време. Успява да отсее качествените хора, като се опитва да ги прави щастливи. Такъв тип жена се дразни, ако някой напразно губи времето й. В никакъв случай не обича ограниченията, тя предпочита свободата. 

Жената, носител на зодия Близнак, винаги се стреми да извлече максималното, което смята, че заслужава. От нея не очаквайте типична кротка домакиня. Тя постоянно ще търси нови предизвикателства и издигане в кариерата. Когато има връзка с мъж, понякога тази жена изглежда така, сякаш е безчувствена. Ако някой я обиди, тя прощава само когато има настроение. 

2. Жена Лъв

Лъвицата постоянно иска да се покаже и изтъкне пред другите. Тя знае, че мъжете гледат по нея и тайничко й се възхищават. Обича да е център на вниманието, да изпъква така, все едно е на театралната сцена. Държи да я изслушват и да уважават мнението й. Такъв тип жена не обича да бъде ограничавана. 
Понякога може да обича мъж, без да е влюбена в него. За нея е достатъчно мъжкото уважение. Тя просто иска да бъде ценена и зачитана от мъжете.
Когато има любовна връзка, такава жена предпочита да е доминираща. Често пъти е нетърпелива и не обича да се подчинява на силния пол. Всичко това подлудява мъжете, които постоянно копнеят за нея.
Когато на Лъвицата започне да й става монотонно и скучно, тя престава да бъде страстна, домързява я. Това е знак, че нещо в нея трябва да се промени, но тя не винаги успява да го направи. 
Завистливите погледи от други жени по неин адрес никак не са рядкост. И как няма да е така, когато всички мъже плезят езици по нея! Ако се усмихва на някой мъж, това не е гаранция, че харесва точно него. Тя просто иска да бъде забелязвана и това й доставя удоволствие.

Това са 5-те неща в една жена, които мъжете намират за непривлекателни

Понякога жената се престарава, когато иска да привлече мъжкото внимание към себе си. Въпреки, че се опитва да се старае, често пъти тя ...

3. Жена Скорпион

Скорпионката може да плени някой мъж само с един поглед. Тя е създадена за любов и не се срамува да го покаже. Ако реши, тя успява да прелъсти всеки мъж, който си поиска. Когато си хареса някой мъж, жената Скорпион успява да го откъсне от обкръжението му преди някоя друга да го е направила. Той става напълно безсилен и не може да й се противопостави. 
Ако една жена Скорпион усети, че е попаднала на скучноват и безразличен мъж, тя се отдръпва от него. Тя обича мъже, от които лъха сигурност и увереност, които знаят как да се държат с жената. Тогава тя се отдава страстно в любовта. Може да бъде много сериозна, когато става въпрос за дълга връзка. Ако обича мъжът до себе си, тя е готова да го брани и защитава от всички, които не му мислят доброто.

4. Жена Водолей

Без съмнение, всеки, който познава жена със зодиакален знак Водолей, е наясно, че тя може без никакви проблеми да завладее сърцето на всеки, когото поиска. Преди всичко обаче, тя обича първо да проучи своя обект и тогава започва да предприема действия, за да го спечели. 
Не се отдава още на първата среща с всеки срещнат. Иска да опознае характера му, да види как се държи с нея. Жените от тази зодия са чувствени и имат силен интелект. Те са готови за забавления и могат да откажат някое важно събитие в името на купона. В любовта не обичат да лъжат, честността им е пословична. Мъжете полудяват по нейната състрадателност и чувствителност, която ги привлича.
Водолейката обича да й се правят комплименти. По този начин тя се чувства призната и оценена. Когато търси сродна душа, тя не гледа задължително материалното състояние на мъжа. Самата тя обича да харчи, да пазарува нови неща и да си угажда. В никакъв случай мъжете не трябва да се опитват да си я купят с пари, защото тя ще го разбере и ще им обърне гръб.

Кой би предположил, че това е основната причина жените да напускат мъжете, които обичат

Доста мъже не могат да осъзнаят, че една жена по някое време иска наистина да си тръгне от живота им завинаги. Повечето представители н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За тези зодии победата е по-важна от всичко друго

4 знака, че Вселената те подкрепя в решенията ти

3 признака, че му липсвате, когато сте прекъснали отношенията си

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Жените от тези зодии са с най-чисти сърца

Тези зодии са номер 1 във всички сфери на живота

Ако имате проблем със свекърва ви, прочетете тази притча

Как богатите жени носят шал: 7 тайни, които трябва да запомните и вие

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com