4 стилни аксесоара за тази есен

15224
4 стилни аксесоара за тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Аксесоарите не са запазени територия само за нежната половинка от човечеството. Дори нещо повече – мъжките такива обикновено са по-леки и по-практични, а цените им бледнеят в сравнение с дамските. Благодарение на развитието на "стрийт" стила през последните години, пазарът на аксесоари става значително по-приобщаващ. Унисекс елементите, които завършват всяка визия, правят наистина голяма стъпка към равенство в модната индустрия. А ето и кои са тенденциите при аксесоарите, които ще се котират еднакво добре и при двата пола тази есен.

1. Барети

За някои от вас баретата би била мигновено дежавю - толкова много спомени, толкова много истории. Баретите бяха наистина огромен тренд преди няколко години. Този модел шапка, както и много от другите модни великолепия, са "родом" от Франция. Е, тази есен ще виждаме все повече от тези аксесоари и в мъжката мода, и в дамската.

Снимка: Getty Images/Guliver

2. Очила

Който си мисли, че очилата са летен аксесоар, е в голяма грешка. Те са постоянна величина света на модата и интересен начин на себеизразяване. Ако сте човек, който търси и гледа напред за нещо ново, едновременно практично и модерно, тази есен ви съветваме да заложите на Polaroid. Бранд, който винаги е бил иновативен, придържащ се към нуждите на времето и налагащ тенденции. Чифт очила Polaroid ще ви дадат всичко, от което можете да имате нужда тази есен – качество, практичност и усещане за стил.

Стиловете при очилата, които ще носим тази есен, с лекота влизат към ежедневните модели, което може само да ни радва! И мъжките, и женските модели ще се характеризират със заоблени стъкла и тънки рамки. Интересното е, че можете да развихрите въображението си, що се отнася до цветовете на стъклата – цвят коняк, розови или пък сини, изборът е ваш.

Polaroid предлагат голямо разнообразие от качествени и стилни модели. Научете повече ТУК! Изберете тези, които отиват не само на формата на лицето ви, но също така изразяват характера ви.

3. Кожени ръкавици

През есента на 2020 кожата е основен елемент в облеклото. При женската мода дори полите, роклите и тренчовете са повлияни от този материал. Но кожените ръкавици живеят истински Ренесанс. Те могат да бъдат забелязани в дълбоки черни, топли кафяви тонове или пък в бургундско червено. Balenciaga задейства тази тенденция почти светкавично, а Fendi безстрашно я абсолютизира - палто, панталон, ботуши и ръкавици от кожа.

Снимка: Getty Images/Guliver

4. Чанти тип "банан"

Създадена през 90-те години на миналия век, чантата "банан" се видя в почти всички ревюта на Седмиците на модата тази есен. Новият сезон предлага луксозно преосмисляне, а класическата визия се появява в различни интерпретации на уличния стил – на кръста, на рамо или през тялото.

Снимка: Getty Images/Guliver

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com