4-те вида изневери, които развалят всяка връзка

8224
4-те вида изневери, които развалят всяка връзка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Изневяра не на всяка цена означава край на връзката, особено ако партньорите са заедно от много време и знаят как да преминават през различни трудности. Има обаче такива изневери, които са непростими и в 99% от случаите означават край на връзката. Ето кои са те:

1. Изневяра без секс – ще си кажете как изобщо е възможно това, а ние ще ви отговорим, че емоционалните изневери са едни от най-пагубните за всяка връзка. Защото често физическата изневяра означава момент на слабост, докато емоционалната се гради с време, осъзната е, но просто човекът няма силата да я спре. Най-тежко е, когато някой се привърже емоционално към друг, докато е във връзка. От тази изневяра може да боли толкова, колкото и от физическата. Изисква се много сила от страна на другия човек, за да прости, което се случва изключително рядко.

Как външността на мъжа издава склонността му към изневяра

По външния вид на мъж може да разберете дали той ще е добър и верен партньор или ще се променя при всяка възможност. Психолози са устан...

2. Физическата изневяра за една нощ – или така наречената „класическа“ изневяра, в която някой от двамата партньори се е подхлъзнал и е направил грешка, за която после съжалява. Не иска да продължава взаимоотношенията си с този човек, но сексът за една нощ е факт. В такива случаи е малко по-вероятно другият партньор да прости, защото случката е еднократна. Въпреки това най-много боли точно, защото човек е имал волята да се спре, бил е поставен пред избор, но така и не е успял да устои на изкушението, което прави човека да изглежда слаб и безхарактерен.

3. Изневяра с любовник – този тип изневяра вече е непростим. Когато човек сбърка веднъж и се подхлъзне, другият винаги може да намери сили да прости, колкото и да е трудно. Но когато един от партньорите си има дълга връзка с любовник, това вече е непростимо. Изглежда изобщо не се е интересувал от чувствата на човека до себе си, съвсем съзнателно е избирал да си ляга при някой друг и този тип изневяра не заслужава прошка и се оказва фатален за 95% от връзките, в които се е появила.

4. Фантазии за друг човек – да, това също е вид изневяра, която е толкова нередна, колкото и всички останали видове. Когато един от партньорите е интимен с половинката си, но има нужда от допълнителен стимул и си мисли за друг човек, това е изневяра. Ако някога се озовете в такава ситуация, по-добре си тръгнете от тази връзка, която изглежда, че никак не върви добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com