4-те зодии, които играят мръсно в любовта

15486
4-те зодии, които играят мръсно в любовта

Всеки един от нас се стреми да има щастлива и спокойна връзка, докато в живота ни не се появи някой, който тотално погубва тези наши планове и мечти. Има няколко зодии, които играят много мръсно в любовта и е добре винаги да внимавате за тях! Ето кои са:

ТЕЛЕЦ: Телците играят една роля, в която всеки ще ги види много добри и милички, но всъщност имат съвсем различни намерения. Те се опитват да изглеждат добри и да спечелят доверието на другия човек, но всъщност просто искат другият да хлътне по тях, без значение дали самите те са влюбени. Телците обичат да са във връзка, макар и да знаят, че тя ще е кратка. Когато си намерят нов човек в живота, дори да не усещат истинска близост, му обещават звездите. В крайна сметка се оказва, че просто им харесва да бъдат харесвани и никога не отказват внимание. Така подвеждат много хора и разбиват много сърца, но изглежда, че не се впечатляват много от това и продължават да се държат така цял живот.

Какво се случва с тялото ви, когато се влюбите

Когато се влюбят, хората могат да преобърнат живота си с главата надолу - от поведението до най-важните си приоритети. Ето какво се слу...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат да използват другите в любовта, за да имат нужните забавления и за да може другият човек да им купува мечтаните вещи. Те играят много тънка игра, която малцина могат да хванат. Правят се на изключително влюбени и привързани, но винаги пазят известна дистанция, така че другият човек да е постоянно хлътнал и да е готов на всичко, за да направи Близнаците щастливи. Представителите на тази зодия рядко се влюбват истински, по-скоро взимат най-доброто от всеки човек и после дим да ги няма! Ако в момента сте във връзка с Близнаци, имайте го предвид и не си давайте сърцето напълно, преди да сте разбрали с кой тип Близнаци си имате работа.

СКОРПИОН: Скорпионите играят най-мръсно в любовта. Те са създадени, за да обират цялото внимание около тях и това много им харесва. Не им стига да бъдат само с един човек, затова коронният им номер е да излизат с двама души по едно и също време и да не искат истински нито един от тях. Обичат страстните нощи, тайните срещи, криенето и вълнението покрай това да притежаваш две сърца и двете да са луди по теб. Скорпионите са много опасни в любовта, защото заради множеството разочарования досега, са се научили да не обичат, а просто да се оставят да бъдат обичани. Така никога не могат да бъдат наранени!

РИБИ: Рибите не са толкова добрички, колкото си мислите. Те са от зодиите, които си падат по чуждите завоевания и това, което те притежават, никога не им е достатъчно интересно. Обичат да се доказват непрекъснато като развалят връзки и карат обвързани хора да се влюбват лудо в тях. Това им доставя голямо удоволствие и не биха заменили тръпката за нищо друго на света. Винаги действат много бързо, много умело и развалят много връзки. След това не иска да се обвързват с човека, който са „откраднали“, а просто се забавляват малко и преминават към следващия обект. Точно така се държат с хората, сякаш са обекти, а не същества с души. Внимавайте с Рибите и чара им!

 

Жените от тези 5 зодии са най-добрите майки

Съзвездието, под което сте родени, определя много черти на човешкия характер. Например, колко грижовен, импулсивен или консервативен си...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com