X
 
 

4-те зодии, които не искат и да чуват за брак

38296 0
4-те зодии, които не искат и да чуват за брак
Сватбата е огромна стъпка в живота на всеки човек. Както се казва – в реда на нещата си е. Бракът е договор за едно дългосрочно обвързване, което като всеки договро има своите предимства и недостатъци. Ако преди да минеш под венчилото е било задълженително, то днес голям брой хора опитват сякаш да пробягат покрай него.

Ето четирите зодии, които не искат дори за минута да помислят за сватба.

Овен

3-те двойки зодии, които имат нещастни бракове

Някои зодиакални комбинации са немислими. Прекалено големи различия не могат да бъдат изчистени с времето, а само се задълбочават. Това...

Овенът действа по свой собствен начин и по свои правила. Ако се окаже в любовна идилия, очаква пълно разбирателство и „подчинение“ от човека до себе си. За нищо на света не би рискуват свободата си за сметка на постоянни съображения. Освен застрашената си свобода, представителите на този знак пазят и самите себе си. Във връзките си те рядко успяват да се чувстват цялостни и в синхрон с половинката си.

 

Близнаци

Близнаците се славят със своите комуникативни способности. Винаги завладяват вниманието и успяват да запълнят тишината. Дойде ли времето на задълбочени сериозни отношения, близнаците сякаш изключват. Сякаш някой натиска бутон за режим без звук. Спират да намират общи теми с половинката си, която вече знае до болка всичките им шеги и истории. Бракът за тази зодия е всичко, от което някога са се страхували.

 

Стрелец

4-те зодии, които властват над другите

Има хора, които просто обичат да се чува само тяхната дума. Не приемат мнението на другите, обичат да дават тон в живота на останалите ...

Хора, които се чувстват най-добре сами или в компанията на приятели. Дори, когато са обвързани, продължават да предпочитат собствената си компания. Бързо губят интерес и са почитатели на краткотрайните връзки. Техните връзки отначалото винаги изглеждат обещаващи. Всичко е прекрасно, дори изглежда, че им харесва. Но осъзнаят ли, че отношенията стават наистина сериозни се отдръпват и започват да водят стария си купонджийски живот, с който успяват да отблъснт човека до себе си.

 

Водолей

Зодията, която се справя най-добре със сериозните връзки. Харесват интимността между двама човека, обичат силно, въпреки че, е трудно да разбереш какво се върти в главата им. Стигне ли се до брак, водолеят лесно може да бъде изгубен. Най-малкото нещо може да прекрати дългогодишни отношения. Всичко върви перфектно, докато един ден просто не им омръзне – тръгват си директно.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 4 потребители