4-те зодии, които оценяваме, само когато ги ЗАГУБИМ

35271
4-те зодии, които оценяваме, само когато ги ЗАГУБИМ
Снимка: iStock/Guliver

Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и добър партньор, който иска само и единствено да сме щастливи заедно. Все търсим проблеми, не оценяваме това, което имаме и накрая се случва така, че можем да го изгубим. Това са 4-те зодии, които оценяваме истински, чак след като ги загубим.

ТЕЛЕЦ: Телците са зодия, която често си мислим, че ще е до нас, независимо какво се случва. Усещаме ги като много търпеливи партньори, които обаче таят много чувства в себе си и изобщо не остават във връзка, в която не са оценени подобаващо. Те са лоялни, често дават всичко от себе си, за да запазят любовта, която са намерили, но ако някой се държи лошо с тях и не оценява това какво те дават за връзката, могат много бързо да си отидат. Телците имат много качества, които никоя друга зодия не притежава. Обичат семейството си повече от всичко, борбени са, стараят се да изглежда добре и правят всичко за човека до себе си. Жалко, че често ги оценяваме, чак когато ги изгубим.

Голяма промяна в любовта за тези 4 зодии

Любовта е непредвидима! Мислим си, че знаем всичко и сме си направили план, когато тя ни доказва, че когато обичаш, няма как да предреч...

РАК: Раците са зодия, която често остава в сянката на една връзка. Не искат много, но дават всичко от себе си. Не са претенциозни, но винаги изпипват всеки детайл. Правят много романтични изненади, стараят се да поддържат страстта на ниво и никога не забравят, че в една любов се работи много, за да се запази тя такава, каквато е. Често обаче свикваме те да ни носят на ръце и само взимаме, без да даваме нищо в замяна. Колкото и да са отдадени на връзката, Раците усещат това и след време се трупа обида и тъга. Тогава те решават, че е време да продължат напред, а празнината, която оставят не може да се запълни с нищо друго. Така че, ако имате връзка със зодия Рак, никога не подценявайте вашата роля в нея и давайте всичко от себе си!

ДЕВА: Девите са чудесни партньори. Разбира се, както всички останали, имат своите недостатъци, но доста в повече са положителните им страни. Те са много верни в любовта – изневярата за тях е немислима. Пазят честта на човека до себе си, както и собствената си, защото смятат, че изневярата представя и тях в лоша светлина. Много са отговорни, работят усърдно, за да осигурят всичко за семейството си. Освен това са и приключенци по душа – обичат емоциите, пътуванията и адреналина. Правят всяка връзка много специална, свежа и скуката в нея никога не е на дневен ред. Ако някой обаче не оцени всичките им старания, много бързо си събират багажа и дим да ги няма. Оценяваме Девите, чак когато си тръгнат, което може и да е най-голямата грешка в живота ни, защото те назад не се връщат!

КОЗИРОГ: Всички знаем, че Козирозите си имат своите недостатъци, особено когато говорим за любов. Малко са инатливи, малко са своенравни, но като изключим това – са много стойностни партньори. Винаги изслушват другия, поставят го пред себе си и често дават всичко за човека, когото наистина обичат. Никога не издават тайните във връзката си, пазят любовта, която имат от зли очи и са много предпазливи в това някой да не им отнеме щастието. Често правят малки изненади, които поддържат пламъчето на любовта живо. Когато обаче някой не оценява жестовете им, държи се с тях сякаш са даденост и не оценява това, което има до себе си, Козирозите са много категорични в решението си да си тръгнат. Разбира се, чак след изоставеният партньор започне нова връзка, разбира какво е изгубил с Козирога и какво е имал до себе си... но тогава вече е късно.

 

Проблемите в любовта на всяка ЗОДИЯ

Всяка зодия си има проблеми в любовта, с които не може да се справи и цял живот повтаря едни и същи грешки. Добре е човек да се учи от ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com