4-те зодии, които се борят за ЛЮБОВТА докрай

134619
4-те зодии, които се борят за ЛЮБОВТА докрай
Снимка: Istock/Guliver

Те никога не си тръгват и се борят за човека, когото ОБИЧАТ. Това са зодиите, които знаят какво искат и го искат с цената на всичко. Усещат кога имат шанс и знаят, че не бива да спират да се борят за любовта.

Овен

Овните са много целеустремени във всичко, което правят. Избират си цел и посока, след това я следват до края на света. Когато се влюбят Овните бързо разбират по интуицията си дали ще има нещо повече в тази връзка или всичко е до време. Когато усетят, че любовта може да е онази истинската, до края на живота им, те впрягат всичките си сили, за да спечелят сърцето на обекта на техните желания. Романтични са, находчиви са и не се страхуват да покажат колко силно са влюбени. Накрая почти винаги успяват...

Рак

Раците имат свой собствен подход, когато се опитват да спечелят сърцето на някого. Не действат директно, а знаят кога, как и по колко да дават от себе си, след което рязко да се отдръпнат. Тази им стратегия им е завоювала много сърца. Интересът от другата страна нараства и тя се "предава". Раците никога не се отказват и винаги таят надежда в сърцето си, че любовта им се сбъдва точно така, както са си я представяли.

Дева

Девите са изключително изобретателни. Те могат да измислят стотици изненади, романтични жестове и вечери, които да замаят ума на всеки техен избраник. Девите са много всеотдайни и вярват, че ако са се влюбили в някого, то тази любов не може да отиде напразно и трябва да се изживее.  Точно за това влагат цялата си креативност в това да спечелят сърцето на човека, по който са хлътнали. Могат да оставят настрана всичките си приятели до момента, в който не постигнат целта си. Нищо и никой не бива да ги разсейва, а усилията им са достойни за възхищение.

Стрелец

Стрелците знаят как да уцелват право в целта. Никога досега не са се отказвали от любовта, само ако са сигурни, че другият човек има някакви чувства. Те дават сърце и душа, цялото си време на света, само и само да се докоснат до човека, който кара сърцето им да трепти лудо. Стрелците имат много фин и интелигентен начин, по който могат да разстопят всяко едно ледено сърце. Получва им се и са изключително симпатични, когато са влюбени. Личи им от километри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com