4-те зодии, които ще чакат бебе през 2020

76078
4-те зодии, които ще чакат бебе през 2020
Снимка: iStock/Guliver

Има толкова малко време до края на тази година, а добрите новини едва сега започва. Няколко зодии ще могат да се радават на своята първа рожба още в края на следващата година. Ето кои са те:

Овен

Не всичко в този живот върви по план и вие много добре знаете това. Някои неща не се предвиждат, но носят най-голямото щастие в живота ни. Връзката, в която се намирате, може и да е в начален етап, но нищо чудно да се окаже истинската и за цял живот. Имате много силна любов, страст и всичко необходимо, за да стигнете до сватба някой ден. Оказва се, че сватбата може и да подрани, защото още в края на тази година ще разберете, че ще чакате бебе. В началото може да ви се стори страшно, но ще свикнете с новината още в първия момент, в който чуете сърчицето на бебето. Ако във фамилията ви има близнаци... това чака и вас!

Рак

6-те зодиакални двойки, които си пасват перфектно

Любовта е сложно нещо и много често не успяваме да разберем защо не се получават нещата между нас и някой нов човек. Невъвместимостта в...

Толкова много искате да създадете семейство и да станете родители, че новината никак няма да ви свари неподготвени. Всички опити и надежди най-накрая ще се осъществят и може да си отдъхнете. Всичко е наред! Хубавата новина ще научите около Коледа и това ще е най-големият подарък от Съдбата, който може да ви се даде. Да бъдеш родител е нещото, за което сте създадени, макар и понякога да не се справяте блестящо с всичко. Не се тревожете и бъдете спокойни - всичко се учи в движение.

Стрелец

Страхувате се от тази голяма крачка, но вътрешно силно искате да станете родители. Много хора около вас създават здрави семейства с деца и това ви влияе по един или друг начин. От една страна ви плаши за това, че вече идва и вашето време, но от друга ви мотивира да вземете това важно решение. Връзката ви е здрава, върви добре и по всичко личи, че сте намерили човека до себе си. Защо да чакате тогава? Най-хубавото време от живота ви предстои. Да разберете смисъла му и да видите колко много обич ще изпълни живота ви. Пътували сте много, видели сте различни чудеса по света, време ви е да ги предадете на собствените си деца и да направите следващата голяма крачка в живота си. Ще бъдете перфектните родители, заложено ви е в зодията.

Козирог

Ще ставате родители! Изненада, но най-хубавата от всички. Имате леко колебание дали човекът до вас е правилният, с когото може да създадете здраво и щастливо семейство. Нека да ви кажем, че освен Съдба и късмет, в живота на всеки има усилия, които той полага, за да може нещата да се случат. Ако се отнасяте грижливо един към друг и пазите любовта си чиста, нищо не може да ви раздели. Намерили сте прекрасен човек, държите на него и всичко изглежда наред. В началото може леко да се паникьосате от голямата новина, но това ще премине още в началото, когато лекарите ви кажат пола на бебето. Веднага ще запретнете ръкави да купувате сладки малки неща за новия малък член от семейството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com