4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 23-27 МАЙ

43195
4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 23-27 МАЙ
Снимка: iStock

СТРЕЛЕЦ

Предстои огромна енергия за вас. В миналото често сте изпитвали лично съмнение или сте имали голяма история с измамник, който е дерайлирал мечтите и ви е карал да се скриете в зоната си на комфорт. Но всичко това наистина е в миналото. От сега до края на октомври това е време да кажете „да“ на себе си и на мечтите си, да не се сдържате повече и да осъзнаете, че всичко е възможно, ако следвате това, което е необходимо, за да го създадете.

Най-много късмет през май ще имат тези 3 зодии

5-те зодиакални знака, които се проявяват като чудесни бащи

Всеки мъж може да стане баща, ако има такова желание. Но далеч не всички млади мъже успяват да общуват с детето по начин, който се изис...

ОВЕН

Ако има нещо, от което сте се опитвали да откриете в себе си напоследък, тогава тази седмица енергията ще направи това невъзможно. Ключът тук е да вярвате в себе си. Вие сте зодия, която обича да се движи с пълна скорост, така че когато се въздържате или от мисълта, че нещо не може да бъде постигнато, или от съмнение, вие отнемате съществена част от себе си. Съдбата обича смелите - възползвайте се от това мото на сто процента.

ТЕЛЕЦ

Това затъмнение ще засегне как виждате себе си, в какво вярвате и дори какво виждате като възможно за живота ви. Докато се движите през тази енергия, осъзнайте, че тя е основата за това, което следва. Били сте на интензивно пътуване тази година, където сте успели да видите колко сте пораснали и вече не сте човекът, който сте били преди. Но да бъдете наистина в пространството, за да започнете да вървите напред в любовта и мечтите, които имате за живота си, имате нужда от здрава основа. Това е, което се строи в момента.

Зодиакалните знаци, които се обричат на вечна любов

Любовта е светло чувство, което всеки иска да изпита, защото вдъхновява, позволява да изпиташ пълно щастие. Хората се надяват, когато с...

Най-верните мъже сред ЗОДИИТЕ

СКОРПИОН

Около вас усещате, че се заформя голямо събитие, но тъй като през последните няколко седмици се е разпространило в живота ви и дори във вас самите, вие сте стигнали до някои по-дълбоки осъзнавания и разбирания за това какво всъщност представлява. Докато празнувате пълнолунието, това ще доведе до по-дълбоко осъзнаване на растежа от ваша страна. Това означава, че каквото и да се е случило преди няколко седмици не е свързано само с романтичния ви живот, но и с човека, в който сте се превърнали. А срещу вас тепърва стоят всички ваши мечти и ви чакат с отворени обятия.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com