Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 30-03 МАЙ/ЮНИ

29 май 2022, 12:00 часа

ОВЕН

Да се доверим на чувствата си може да бъде предизвикателство, защото те често се променят. Тъй като Марс се готви да смени знаците, този аспект от вас ще се усеща различен. Трябва да сте по-доверчиви към чувствата, които са възникнали, дори ако е било емоционално изтощителен процес. Това ви поставя в първостепенна позиция, за да се възползвате максимално от Марс в Овен, защото сега наистина сте готови да продължите напред в живота си. Прегърнете истината за това кой сте. Доверете се на интуицията си. И без значение какво се случва или какво казва някой, не позволявайте на никого да ви разубеждава или да поставя под въпрос какво смятате, че трябва да преследвате.

Това са зодиите, които ще имат финансови трудности в края на МАЙ

РИБИ

Потърсете енергията тази седмица и бъдете отворени към това, което се появява. Енергията тази седмица е знак, който предполага предприемането на бързи действия. Това означава, че промените в тази област от живота ви може да настъпят по-бързо, отколкото очаквате или че смятате, че имате време за обработка. През тези моменти си спомнете колко дълго сте сяли семената за започване на тази нова глава и вярвайте, че Вселената винаги се заговорничи да ви донесе точно това, за което сте готови, дори ако ви се струва, че се случва бързо.

БЛИЗНАЦИ

Никога не се променя само една област от живота ви, а вместо това е като ефект на вълна през целия ви живот. Потърсете възможностите за кариера, които идват. Не само че ще получавате признанията или компенсацията, от които се нуждаете, но и отразяват целия растеж, през който сте преминали. Да сте в мир с живота си не означава, че всичко е перфектно, това означава само, че приемате това, което е и което ще бъде.

5-те зодии, които са страхотни събеседници за пътувания и пътешествия

РАК

Доверете се на процеса. Работата, която сте свършили, за да се научите да бъдете сигурни в себе си, ще ви помогне да продължите напред. Днешната енергия разкрива истината, независимо дали от вас самите или от минал или настоящ романтичен партньор. Това е истина, която трябва да чуете или дори да разберете сами, което ще ви помогне да придобиете необходимата яснота, за да започнете да правите тези големи стъпки напред, така че да не продължавате да влагате енергия в нещо, което не влага реципрочна енергия във вас.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес