4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 16-20 МАЙ

8049
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 16-20 МАЙ
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Имате идея какво предстои тази седмица и ако предположението ви е правилно, вероятно ще получите някакво предложение. И има смисъл; вие и вашият партньор сте заедно достатъчно дълго време, за да мислите по линията да го направите официално. Ако смятате, че бракът е щастливо нещо, тогава това може да е седмицата, в която ще бъдете помолени да бъдете нечий съпруг. Ако не е брак, това е нещо друго страхотно от тяхна страна; този човек се отнася сериозно към вас по начини, които ви харесват и няма да спре да го прави.

2 зодии, които ще сбъднат мечтите си до края на лятото

Вижте кои са ЗОДИИТЕ, които нямат сърце и могат да съсипят живота ви

Според астролозите, четири зодиакални знака могат да бъдат толкова студени и безсърдечни, че буквално да съсипят целия ви живота и е по...

ДЕВА

През последните няколко години сте станали толкова мързеливи, че дори не си спомняте какво е да полагате усилия за почти всичко. Сякаш току-що свихте рамене и се отказахте, а това, което е ужасно в това, е, че сте струпали романтиката си в единия ъгъл и сте я оставили там да хваща прах. Но не е твърде късно и това е целият смисъл! Тази седмица ще тича нещо в паметта ти; привързаност към това или интерес към онова и всичко това е свързано с вашия партньор.

СТРЕЛЕЦ

Това, което започна като самозащита, сега е пълна защитна фасада; вече не показваш на никого кой си. Предполагате, че улеснява предотвратяването на нараняване. Не се чувствате късметлия в любовта, така че се покривате напълно, но винаги нещо е липсвало и вие го знаете. Вие сте един от зодиакалните знаци, които се обръщат, когато ретрограден Меркурий ни посети, и ще правите точно това през седмицата, тъй като изведнъж любовта не ви изглежда толкова лоша. Това е повече от вероятно, защото сега има някой, който се интересува от вас и вие го разглеждате като някой, когото може да искате да познавате по-добре. 

Тези ЗОДИИ са легендарни със своята хитрост

Близнаци Те са чудесни за общуване и лесно се втриват в доверие, но никога не се колебаят да изригнат при удобен случай. Обичайно нещо...

Тези 3 зодии ще преминат през разтърсваща РАЗДЯЛА това лято

ЛЪВ

Тази седмица ще имате късмет в любовта, защото нямате планове да оставите тази ваша любов да се изплъзне; знаеш колко ценно е най-накрая да намериш някой, когото можеш да наречеш свой, и последното нещо, което някога ще направиш — в този момент е всичко, което ще го съсипе. Иска ви се да покажете на любимия човек уважение и доброта, което така или иначе е основният ви начин на работа. Обичате да обсипвате половинката си с подаръци и забавни изненади и тази седмица ще се издигнете на върха като човек, който сериозно се грижи за своя човек. И не става дума само за подаръци; вие сте внимателни и отзивчиви; искате вашата половинка да има всичко, от което се нуждае.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com