4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 25-29 АПРИЛ

12879
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 25-29 АПРИЛ
Снимка: iStock

КОЗИРОГ

Е, тази седмица е вашата щастлива седмица, Козирог, тъй като изглежда, че всички звезди са подредени във ваша полза и че ако кажете или покажете на някого, че сте сериозно влюбени в него, това ще бъде, което е необходимо, тогава няма какво да ви спре. Това е седмицата, в която не е нужно да се страхувате от последствията; никой няма да ви нарани или да тъпче емоциите ви. Може да се смятате за късметлия през тази седмица и трябва да се възползвате напълно от този късмет, тъй като той ще действа като смелост. Имате нужда от смелост, за да действате, за да можете да правите това, което искате и ако в менюто е да кажете на някого, че сте лудо влюбен в него, тогава го направете със смелост и увереност.

4-те зодии с КОШМАРНИ връзки

3 зодии ще открият сродната си душа през МАЙ

Месец май ще почука н вратите на всеки от нас. За едни е приготвил материални блага, за други – верни приятели, а за трети &ndash...

ВОДОЛЕЙ

Обичате някой, който е толкова влюбен във вас, че ВИЕ сте фокусната точка - вие сте този, за когото се грижат тази седмица и ако сте умен, ще приемете всичко това с благодарност и радост. Не се бори с това, Водолей. Да, този някой дори е планирал за вас грандиозен романс и въпреки че винаги сте вярвали, че подобни неща могат да се случват само в ума ви, ще сгрешите. Това е седмицата, в която мечтите се сбъдват. Това е космическият план.

РАК

Късметът в любовта за вас би изглеждал като повече от един ден да бъдете приети от партньора си; и сега ви предстои да изпитате това по начини, които никога не сте си представяли. Може да сте забелязали, че човекът, с когото сте, се променя - към по-добро. Сякаш са чули молбите ти и са решили да те вземат на сериозно. Колко ново! Почти се отказахте от призрака до вас, мислейки, че тази любовна афера скоро ще бъде отложена, но въпреки това изглежда, че вашият човек прави това нещо, което правят много малко хора: те се опитват да се променят. Представяте ли си? Човек, който те приема достатъчно сериозно, за да опита вместо теб. Сега, това е впечатляващо.

Тези зодии ще имат много поводи за празнуване в края на месец април

Всички обичаме да празнуваме, но за да има празник, трябва да има и повод. Някои ще бъдат по-големи късметлии от други и ще имат поводи...

4 зодии, които ще могат да започнат нов живот в средата на пролетта

ОВЕН

Това, което прави ситуацията ви още по-радостна е, че винаги се изненадвате, когато някой ви покаже колко много ви обича, сякаш сте били нащрек твърде дълго и това чувство на отчаяние се е превърнало в начин на живот за вас. Има два транзита на Венера, които ще ви извадят направо от това тъмно място и ще ви вкарат точно в сърцето на правилния човек, където трябва да бъдете и никой не знае по-добре от вас колко много сте имали нужда да бъдете обичани. Е, тази седмица това започва, Овен.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com