4-те зодии с ново гадже през МАРТ

35444
4-те зодии с ново гадже през МАРТ
Снимка: iStock/Guliver

Някои от представителите на зодиака най-вероятно от известно време се чувстват некомфортно във връзката, в която се намират. Усещат, че нещо „куца“ и е време тя да бъде прекратена. Други отдавна копнеят да срещнат голямата любов, но нямат този късмет. И за едните, и за другите март е подготвил приятни изненади на любовния фронт. Нужно е само те да сред четирите късметлийски знака през този месец, които ще срещнат новото си гадже.

Овен

Седмичен хороскоп за 9-15 март

Овен В началото на новата седмица не е добре да бързате с нови проекти. Поне до средата на периода се занимавайте със завършването на ...

Драги Овни, любовният ви хороскоп за март предполага чудесни възможности за създаване на нови контакти. Ще блестите с чар и харизма и лесно ще бъдете забелязвани. През следващите седмици общуването няма да е проблем за вас, а запознанствата ще следват едно след друго. Социалният ви живот ще е изключително наситен – ще имате чести предложения за срещи от приятели или друг тип събирания, а ако подходите резервирано, само ще сгрешите. Не ги отказвайте, защото на някоя от тях може да срещнете човека, който ще заплени сърцето ви. Ще ви помогнем, като ви кажем, че това може да се случи и по време на служебно пътуване, командировка или друг тип бизнес срещи.

Телец

Любовта се е отправила към вас, мили Телци. Мнозина от вас от дълго време чакат своя партньор, но за съжаление попадаха само на неподходящи хора, които ги разочароваха по един или друг начин. Възможно е тези емоции в един момент да са взели превес дори до степен, в която сте се отчаяли, че никога няма да откриете своята сродна душа. Март месец и настъпващата пролет ще изтрият всичко негативно в любовен аспект до момента, защото ви очаква голямо щастие. Имате големи шансове да намерите човека, който ще ви накара да полетите на крилете на любовта. Нужно е обаче да бъдете по-общителни и отворени към другите, както и да се вслушвате в съветите на близките си.

Големите късметлии на ЗОДИАКА през март

В определени моменти звездите се подреждат по начин, който ни носи щастие, енергия и късмет. В тези дни всичко, с което се захванем, въ...

Скорпион

Скорпиони, ако усещате, че не сте щастливи с настоящия си партньор, най-вероятно е настъпило времето да се разделите и да потърсите някой, с когото ще споделяте истински и красиви чувства. Дълго време отлагахте този момент, въпреки че сте наясно, че проблемите с половинката са взели превес. Сега е моментът да поставите картите на масата и да заявите, че имате нужда от промяна. Сами знаете, че заслужавате повече. За да го получите обаче, първо трябва да го потърсите. Добрата новина е, че звездите ще ви напътстват по пътя ви към любовното щастие в следващите дни. Ще ви подскажем, че има вероятност да намерите новото си гадже и сред някои от колегите си, така че не отказвайте покана за кафе от някой от съседното бюро.

Риби

Мили Риби, оставете скромността у дома, грабвайте новите си дрехи и излизайте навън. Някъде там планетите са ви подготвили истинска романтична приказка. Ще изживеете разтърсваща любовна афера – при някои тя може да е страстна и пламенна авантюра за една нош, но при други ще постави началото на стабилна връзка. Съветваме ви да не се поддавате на вашата типична колебливост и склонност към анализ на всяка ситуация, защото така рискувате да не се насладите на трепетите, които ви очакват. Не оставяйте страховете да ви водят, а се радвайте на това, което се задава пред вас. Ще срещнете човек, който ще отговори по най-пълноценния начин на вашата чувствена и романтична натура.

20 важни истини за ЛЮБОВТА с Рак

Известно е, че Ракът е една от най-чувствителните зодии. Родените под този зодиакален знак са емоционални, лесно раними и верни на хора...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com