4 зодиакални знака, които сами успешно разрушават брака си

4793
4 зодиакални знака, които сами успешно разрушават брака си
Снимка: iStock

Хората, родени под едно от изброените по-долу четири съзвездия, по-често от други, не се ограничават в живота до един единствен брачен съюз. В зависимост ото собеностите на характера си, те се женят или омъжват минимум два пъти, споделят астролозите. Някои от представителите на тези зодии са твърде вятърничави и лесно сменят партньорите си. Други, обратно, са твърде придирчиви и са склонни да приспособяват своите любовници към техните представи за идеалния съпруг или съпруга. Каквато и да е причината, те не се задоволяват с един брак. За тях не е проблем често да си дават нов шанс за намиране на подходяща половинка.

Първите в този списък са Овните. Те имат навика да мечтаят и да работят усилено, за да сбъднат мечтите си. До себе си те искат да видят еднакво ярки и целеустремени личности. И когато партньорите вече не отговарят на очакванията им, Овните се сбогуват с тях напълно безцеремонно и без излишна сантименталност.

Близнаците се женят повече от веднъж, защото самите те не знаят какъв човек искат да видят по-нататък и с кого да споделят остатъка от живота си. Те обичат всичко, което се случва в ранните етапи на една връзка. Но рядко се превръщат в образцови семейни хора. Те са твърде несериозни за този вид отношения.

Да изследват нови територии, включително и любовто,  е напълно в кръвта на Стрелеца. Те могат бързо да се отегчат от един човек, поради което започват романи извън дома. Но най-често представителите на този знак не се ограничават с един брак.

За свободолюбивия Водолей моногамията изглежда остаряла и скучна усовност. Те се опитват да не ограничават избраника си в нищо и няма да търпят ограничения по отношение на себе си. Ако искат да сменят партньора си, нищо няма да ги спре.

Вероятно мнозина откриват сходни черти със споменатите вече знаци, но не са предприели решителната стъпка. Сега е момента да прецените каква крачка да предприемете – да заложите на традицията и да останете с браната си половнка докато смъртта ви раздели или да потърсите щастието си в нова връзка. Нужна е смелост и убеждение в това, че постъпвате правилно и няма шанс за  връщане назад.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com