4 зодии ще изпитат истинско щастие от новите си връзки

21569
4 зодии ще изпитат истинско щастие от новите си връзки
Снимка: iStock

Пролетта е период на романтика. И не е изненадващо, че именно през март най-често се случват романтични срещи и годежи.

Според астролозите, в средата на март тази година представители на 4-те знака от зодиакалния кръг ще могат да намерят своята сродна душа.

1.       Близнаци

Средата на март ще бъде временна почивка за Близнаците в активния работен процес. И тази почивка трябва да се използва, за да подредят нещата в личния си живот.

Основният враг за изграждане на романтични отношения са доста високите изисквания на Близнаците към кандидатите за романтични партньори. Ето защо, за да намерят своя „истински“ партньор, Близнаците трябва поне малко да свалят летвата.

И спрете да създавате служебни романси. Рано или късно това може да доведе до много сериозни проблеми.

2.       Везни

Март ще вдъхне нов живот на застоялия живот на Везните. Те ще очароват и ще завъртят главите на противоположния пол, ще получат много комплименти и подаръци, ще ходят на много срещи... Като цяло, началото на пролетта ще бъде активно и романтично.

За да намерите своята сродна душа, звездите предлагат да обърнете внимание на близката среда. Партньорът е под носа на Везните много дълго време и проявява просто забележително търпение, чакайки да бъде забелязан и оценен.

Семейните Везни ще спрат да бързат между два огъня: законната си половинка и краткотрайното хоби. Те ще могат да спечелят прошка. И след това в семейството им ще царува дълго време мир и спокойствие.

9 неща, които пречат на умните хора да бъдат щастливи

Коефициентът на интелигентност на Айнщайн е бил 170, а на Стивън Хокинг – 160. Същия са имали Аштън Къчър и Натали Портман. Смята...

3.       Овен

Активните Овни могат да очакват поредица от приятни и неочаквани запознанства в средата на март. Толкова голям брой приятни срещи най-често завършват с краткосрочни романси.

Но Овенът трябва да се научи да прави разлика между мимолетния интерес и истинското чувство. Защото сред всички "еднодневки" ще има и второ полувреме.

Затова астролозите съветват Овните две неща: не се затваряйте – защото иначе няма да се случи необходимото и най-важно запознанство в живота на Овена.

И второто нещо е да запазите страстния си темперамент, за да не се получи опашка от разбити сърца и мимолетни романси.

Пролетта идва с щастлива промяна за 5 зодиакални знака

На прага сте на нов период, когато е време да си поемете дълбоко въздух и да мечтаете за щастие. За пет представители на зодиака март ...

4.       Козирог

Тази практична и дисциплинирана зодия, неочаквано за всички, ще се поддаде на пролетното настроение и ще започне да подобрява личния си живот.

Онези Козирози, които са необвързани, ще покажат решителност и смелост към избрания си партньор. Не се страхувайте: пролетта е времето на романтиката. Следователно, най-решителната стъпка, под формата на признание, ще бъде много по-лесна за изпълнение.

А тези, които имат законна сродна душа, трябва да помислят за връщане на предишната нежност и страст към връзката. В крайна сметка, вашият партньор е направил много, така че Козирозите също трябва да работят върху взаимоотношенията.

Можете да започнете с малки подаръци, разходки през уикенда в парка или просто да прекарате една вечер заедно, гледайки любимия си филм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com