5 неща, които ще разбереш в първите седмици на връзката

2001
5 неща, които ще разбереш в първите седмици на връзката
Снимка: Pexels

Началото на връзката е романтичен период, но в същото време много труден. Опознавате се, искате да угодите на партньора си и всичко изглежда върви добре, но тази идилия може лесно да бъде разрушена.

Нека да поговорим за най-фините грешки, които несъзнателно допускате. Първите седмици от връзката са като приказка. Сърцето ви бие по-бързо, когато той докосне ръката ви и след всяка среща вие си чатите сладко в пратеника и полудявате в очакване на нова среща. Изглежда, че той е същият човек, предопределен от съдбата.

Кажи ми кое е любимото ти цвете, а аз ще ти кажа какъв човек си

Земята ни е покрита с много растения. Хората се нуждаят от тях за нормален живот. Те са наистина шедьоври на природата, на които можете...

Искам тази връзка никога да не свършва, но в стремежа си да поддържате връзката често не контролирате емоциите си, принуждавайки партньора си да се съмнява в правилността на решението си да бъде с вас.

1. Жената е по- активна от него

Някои жени са склонни да поемат инициативата, независимо от ситуацията. Дайте възможност на партньора си да бъде първият и задайте вектора на връзката и вие нежно ще създадете условия за тяхното развитие. Тоест трябва да покажете на мъжа, че ви е интересно, вкусно, удобно, като по този начин го подтиквате да предприеме действия. Натрапчивостта и директните действия на жената пречат на връзката, убивайки желанието за победа и победа в партньор.

2. Различни характери

Желанието да коригирате поведението, начина на живот или външния вид на любимия човек може да възникне по няколко причини. В очите на жената мъжът не може да постигне това, което иска, а тя се опитва да го подтикне към действие. Има нещо в характера или маниерите му, с което е трудно да се примирим. При всякакви опити да го промени, жената среща съпротива и недоволство, защото това е нарушаване на границите в една връзка и отхвърляне на неговата индивидуалност. Влюбеният мъж няма да се промени, няма да се откаже от своите принципи, но ще се опита да създаде за вас комфортна атмосфера и да се подобри.

Денят, в който сте родени, издава какви сте

Знаете е ли, че денят, в който сте родени, разкрива какъв човек сте? Според календара на древните вавилонци всеки ден от седмицата съот...

3. Не давайте всичко от себе си – връзката е обречена на провал

Връзката е обречена на провал, когато дадете на партньора си всичко от вас, вашите чувства и емоции. Ако мъжът види, че през първия месец на запознанството сте готови на всичко за него, той ще престане да търси вашето внимание и местоположение и може да се превърне в насилник, който използва тези чувства.

Запомнете: мъжът трябва да събуди любовта у жената, а не обратното. Затова не е нужно да му доказвате, че любовта ви е по-силна и повече. В първите седмици на запознанства се опитайте да избягвате прекомерни прояви на любов. Разбира се, необходимо е да се демонстрира интерес към партньор, но не толкова, че той да го разглежда като неограничена любов към себе си.

4. Големи очаквания

Често жените във връзките са склонни да си създават илюзии, че ще бъдат третирани като кралици: ухажване, заспиване с романтични изненади, отказване от всичко за кратка среща. Очакванията могат да бъдат изградени, когато вече се познавате добре, но през първия месец от запознанствата най-вероятно го накарайте да се усъмни във връзката ви.

Цветовете на лятото разкриват характера

Всяка лято се отличава с нови модни тенденции, цветове и материи, изпъстрени със свеж полъх и багри, събуждащи настроението. Лятото на ...

5. Не трябва да капризничим

Това е най-грубата грешка, защото мъжът, който е изправен пред женска насоченост, капризи и взискателност, възприема ситуацията като загуба на свободата си, а оттам и на мъжествеността. Изграждайте взаимоотношения чрез интелигентно разпределяне на отговорностите и възможностите на вашия партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com