5 неща, от които да се откажете през юли, за да сте по-щастливи

4305
5 неща, от които да се откажете през юли, за да сте по-щастливи
Снимка: iStock/Guliver

Юли обещава да бъде доста добър период. Въпреки това, за да продължите напред в бизнеса и в други области на живота, е важно да се откажете от това, което плаши късмета. Точно за това ще поговорим в следващите редове.

Видно е, че юли ще е отличен месец. Ще има много мощни дни, така че късметът ще бъде достъпен за мнозина. Очаква ни интересно и запомнящо се време с много приятни емоции.

Мисли за минали неуспехи

Мислите за негативност, минали проблеми и оплаквания са тежка котва, която ще ни дърпа надолу през това светло и продуктивно време. Никога не позволявайте на подобни мисли да ви контролират. Ако не се отървете от песимизма, ретроградният Нептун ще вземе своето.

50 отговора на въпроса: "Какво е щастие?"

Агресия

Колкото е възможно по-скоро, трябва да спрете да поставяте спици в колелата на други хора. Отмъщението и всяка проява на агресия е пряк път към загуба. Ако искаш да станеш късметлия, трябва да го преодолееш.

Да се отървете от агресията не е толкова трудно, колкото изглежда. Достатъчно е да използвате прости техники. Те ще се притекат на помощ в трудна ситуация и ще ви помогнат да не поемате негатива и да не разпространявате негативна енергия, която плаши късмета.

Подозрение

Марс в Телец е източникът на негативност. От 5 юли планетата ще ни прави страхливи, недоверчиви и подозрителни. Ако искате късметът да не се отвръща от вас, продължавайте да се доверявате на най-близките хора. Тук е важно да се поддържа баланс, защото прекомерната доверчивост също е изключително опасна поради същия ретрограден Нептун.

Заради подозрение можете да загубите благоразположението на другите. Хората, които винаги търсят уловка във всичко, ще бъдат безинтересни за тези, които са свикнали да виждат положителното във всичко.

Топ 20 начина как да привлечем късмет и щастие

Летаргия

През юли е жизненоважно да сте активни, мобилни, целенасочени. Пасивността, апатията, депресивните мисли и мързелът са основните врагове на нашето щастие. Астролозите силно ви съветват да общувате по-често с хора, които ви вдъхновяват. Също така ще е от полза да гледате мотивационни филми и да четете такива книги. Психическата слабост неизбежно ще доведе до физическа слабост и, обратно, ако спрете да се движите и не вършите физическа работа, настроението ви ще спадне.

Многозадачност

През юли астролозите не съветват да се заемате с всичко наведнъж. Така вниманието ви ще бъде разпръснато, а производителността ще намалее. Звездите и планетите показват, че много от задачите, които ще срещнете по пътя си, няма да бъдат от най-лесните, така че трябва да бъдете по-внимателни към малките неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com