5 неща в една жена, които привличат мъжете

155387
5 неща в една жена, които привличат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Жената е крехко създание, което се отличава с красота, нежност, загадъчност. Всяка една жена сама по себе си притежава чар и е център на мъжкото око. Представителите на силния пол много често се определят като ценители и разбирачи на женската красота. Което е абсолютно нормално. Но има някои неща, които привличат мъжете много повече от всичко останало и, ако една жена ги притежава, тя спокойно може да има всеки мъж.

Естествената красота

Жените от тези 4 зодии могат да постигнат всичко

Жените са страшно силни и борбени същества. Те умело успяват да се справят с всяко едно отношение и ситуация. Притежават сила, която г...

Разбира се на първо място поставяме Естествената красота. И не случайно естествена, защото в днешно време, с пластичната хирургия и хилядите процедури, много лесно можем да унищожим естественото в себе си. Мъжете държат на естествената красота, защото по този начин знаят, че отсреща стои истински човек, който днес са харесали и утре ще си е пак същия. Гримът, но в умерени количества допада на силния пол.

Жени,които са решителни

Мъжете не обичат да се занимават с дребни неща. Решителността в партньорката им е важна черта за тях. Определено не обичат жената до тях да им задава въпроси от рода “Какви дрехи да си облека“? Или „Не знам какво да вечерям”. Жена с характер и собствени предпочитания е истинско бижу за мъжете.

Интелигентност

6 тайни, които всяка жена крие от мъжа до себе си

Мъжете са тези, на които им се носи тази слава, че обичат да крият някои истини. Както за себе си, така и за нещата, които вършат, кога...

Не е важно жената да е философ и да е компетентна по абсолютно всеки един въпрос. Мъжете харесват интелигентните жени и това дори ги възбужда. Никой мъж не би се чувствал добре до жена с която не може да си каже две думи. Подсъзнателно мъжете винаги избират интелигентни жени и жени на, които могат да разчитат.

Уверени жени

Мъжете намират уверените жени за изключително впечатляващи и секси. Разбира се силния пол е наясно, че тези жени са в час със себе си и са достатъчно разумни да не правят компромиси. Затова са готови да се потрудят повече, за да спечелят такава жена до себе си.

Уравновесени жени

Писмо до всички силни жени: Грешка, която не бива да повтаряте

Скъпи жени, понякога ще бъдете твърде силни. Твърде умни, красиви, мощни или твърде много от някои качество, които имате като жена. То...

Това е жената, която няма колебания за взимане на решения. Определено този тип жени са за предпочитане на мъжете за сериозна връзка. Неуравновесената жена е склонна да променя мнението си постоянно, а това не дава сигурност на представителите на мъжкия пол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com