5 причини да обичате работата си

5935
5 причини да обичате работата си
Снимка: DM

Намирането на работа, която обичате с цялото си сърце, може да бъде труден процес. Във всяка длъжност, всяка индустрия и всяка компания има индивидуални аспекти, които на пръв поглед могат да бъдат стряскащи. Но когaто правите компромис с избора си на работно място, трябва да сте сигурни, че не правите компромис и със собственото си физическо и психическо здраве. Истината е, че ако не се наслаждавате на това, с което се занимавате, и живеете, чудейки се кога ще стане 17 часа, е трудно да намерите мотивация и оптимизъм за каквото и да е, камо ли за личностното си израстване. Това може да доведе до проблеми с психичното здраве, като депресия и тревожност. Стресът, свързан с работата, е един от основните фактори, които могат да предизвикат напрежение в отношенията между хората, като тук не говорим за колеги. Само си помислете след дълъг стресиращ ден колко е трудно да се отърсите от негативните емоции, с които сте се борили между 9 и 17 часа и да „превключите” настроението си преди да се приберете вкъщи или да се видите с приятели. Сами може да разберете как е при вас, като попълните една интересна анкета ТУК. След като го направите, можете да спечелите един от 100 комплекта с козметични продукти от dm, с които да се поглезите без значение от часа.

Не е нужно да чакате края на работния ден, за да започнете да живеете! Това е напълно постижимо, ако работодателят ви…

1. Държи на индивидуалното ви развитие

Изключително важно е работодателят да обърне внимание на личните ви потребности и желания. Всички служители в dm получават шанса да се развиват спрямо своите потребности. От участие в проекти, през смяна на отдел, до поемане на ръководна позиция - в dm можете да се развивате там, където имате интереси, силни страни и таланти.

2. Грижи се за здравето ви

И тук нямаме предвид да ви даде болничен, когато не се чувствате добре. Тъй като в здравото тяло се крие здрав дух, работодателят трябва да ви помогне да останете в добра форма. В dm разполагате с допълнително здравно осигуряване, ползване на карта за спорт на преференциални условия, организирани доставки на пресни плодове, както и информация за здравословни рецепти, упражнения и инициативи, в които можете да вземете участие, съчетавайки ги с работния ден.

3. Предлага гъвкаво работно време

Всеки човек има различни приоритети в живота – някои бързат, за да оставят децата си на градина, други пък трябва да тръгнат по-рано, за да ги заведат на спорт. Затова е важно работодателят да прояви гъвкавост в организацията на работното време, съобразявайки се с всеки екип. Имате важни лични ангажименти? Няма проблем! За да можете да се организирате добре, dm планира дългосрочно. Искате да учите в университет? Няма проблем! dm ще ви подкрепи и в това начинание.

4. Дава подкрепа

Първите моменти в нова компания винаги са изпълнени с предизвикателства и несигурност. В dm ви очаква въвеждащо обучение, което да ви помогне стъпка по стъпка да навлезете в света на dm и да намерите своето място в екипа.

5. Има свобода в работата

Служителите на dm работят самоинициативно и самостоятелно, общуват без притеснение с преките си ръководители, поемат отговорност за себе си, но и работят с грижа за другите. Взимат се под внимание както нуждите на клиентите, така и на служителите. Затова и съвместната работа в dm носи голямо удовлетворение.

Попълнете анкетата ТУК и можете да спечелите един от 100 комплекта с козметични продукти от dm, с които да се поглезите без значение от часа.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com