Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те най-опасни дни през март 2024 г.

24 февруари 2024, 15:11 часа

Март ще бъде много благоприятен месец. Въпреки факта, че ще има повече опасни дни, отколкото благоприятни, само една от тях ще има дълготрайни последици. Астролозите предлагат да погледнете по-отблизо всеки от „тъмните“ дни, за да останете нащрек.

8 март – Меркурий в съвпад с Нептун

Първият опасен ден ще стане такъв заради негативния аспект на Меркурий и Нептун. Това ще бъде изключително неблагоприятно време с голям брой случайни проблеми, които могат да се появят по пътя ни без особени причини или предпоставки. Бъдете внимателни, когато пътувате на 8-ми и не говорете много на хората, не давайте празни обещания на никого и не клюкарствайте.

2-та най-опасни дни през януари 2024 г.

17 март - съвпад на Слънцето и Нептун

17-ти е много опасно време, когато Слънцето и Нептун ще влязат в много опасен аспект помежду си. Този ден може да се нарече период на кармични наказания. Много от нас ще си върнат негативността, която изпратихме на други хора в миналото. Лошите думи, недобрите дела и всичко, за което съжаляваме, ще се върне при нас.

21 март – Венера в съвпад със Сатурн

Венера и Сатурн ще ни лишат от добро здраве и оптимизъм. Този ден може да стане много тъжен и негативен заради лоши спомени. Пазете се от подобни мисли и не се оплаквайте от съдбата си.

8-те най-опасни дни през февруари 2024 г.

22 март — Марс преминава в знака Риби

На 22 Марс ще премине в един от най-омразните си знаци – Риби. Елементът на Марс е Огън, а елементът на Риби е Вода, така че този дует ще бъде изключително дисхармоничен. На 22-ри и въобще в края на март ви очакват проблеми с мотивацията и неразумна грубост от околните.

25 март - полусенково лунно затъмнение

Полусенковото затъмнение във Везни е много опасен ден. Повечето проблеми ще дойдат внезапно. Много неприятности ще се случат скрити, невидими за нас. Пазете се от негативни хора през този ден и бъдете нащрек. Пазете се от измама, вреда, клюки.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес