5-те най-страстни зодии, които привличат останалите като магнит

26113
5-те най-страстни зодии, които привличат останалите като магнит
Снимка: iStock/Guliver

Те са интригуващи и завладяващи! Притежават качества като страстност и чувственост. Този подарък от майката природа ги прави доста търсени партньори в любовта. Техният сексапил е неоспорим. Ето кои са 5-те най-секси зодии.

1. Скорпион

Бурна страст ще завладее тези зодиакални знаци през февруари

Романтиката е в състояние да преобърне и очарова всеки човек. Лекува душата от стари обиди и издига човека до нови висоти. Много знаци ...

Скорпионът определено е един от най-страстните и сексапилни зодиакалните знаци. Мистериозен, интригуващ и изключително съблазнителен. Хората, родени под това съзвездие, са неуморни и креативни любовници. Благодарение на своите съблазнителни начини и завладяващ поглед, те никога няма да останат незабелязани. Скорпионът може да очарова всеки, той знае как да го направи. Представителите на този знак са родени, за да съблазняват. Те са надарени с провокативна природа и очарователна душа. Не е лесно да се справиш с тях, но когато намерят точния партньор, искрите започват да прехвърчат.

2. Лъв

Лъвът е истински огнен знак. Появява се и съблазнява по свой специфичен начин – особено когато трябва да се откроите и да поемете няколко предизвикателства. Той обича да се показва. Привлича вниманието на околните със страхотния си модерен външен вид. Той не говори много за чувствата си, но показва темперамента си в целия му блясък в спалнята. Обича да привлича своя партньор по всякакъв начин. Влиянието му върху другия може да бъде изключително силно, дори и да не е първата им среща. Доста е трудно да останете хладнокръвни с огнената зодия.

3. Рак

ТОП 5 на най-страстните двойки по зодия

Всеки знак на зодиака, в една или друга степен, се характеризира със сексуална енергия и еманципация. Но когато два пламенни знака на з...

Ракът е най-романтичният знак на зодиака. Неговата покорна и любяща природа го прави и един от най-сексапилните и страстни представителите на зодиака. Наистина е трудно да устоим на погледа му, още по-малко на неговата преданост и темперамент. Той има вродена чувственост, която може да бъде наистина секси и привлекателна в очите на всеки потенциален партньор. Любовното приключение с Рака означава, че можете да се възползвате от невероятно преживяване с него във всеки аспект - както еротичен, така и сантиментален. Когато си поиска, Ракът може да загуби задръжките и срамежливостта си.

4. Телец

Телецът изглежда, че обича да стои настрани и да е по-срамежлив, но когато разчупи леда, се оказва много секси, провокативен и хищен. Често той самият не осъзнава своя чар. Този знак не обича показността, което го прави още по-привлекателен. Освен това той е доста ревнив. Телецът обича да предизвиква със своята грациозност и чар и другият трудно може да му устои.

5. Козирог

Кои 3 ЗОДИИ са най-страстни

Някои от представителите на зодиака са по-страстни от останалите. Те са истински изпепеляващи и са способни да очароват всеки един от с...

Козирогът не е емоционален. Другите хора често пъти го смятат за хладен и дръпнат човек. Силният му характер обаче е изключително привлекателен. Това е най-горещата от всички зодии. Неговият нрав е трудно укротим. Често се движи от инстинкт. Не му е чужд флиртът във всякаква разновидност. Въпреки това той не осъзнава напълно своя чар. Винаги има какво да се желае повече от тази зодия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com