5-те зодии, които са родени под щастлива звезда

15763
5-те зодии, които са родени под щастлива звезда
Снимка: iStock/Guliver

Щастието е относително за мнозина, но има нещо вярно в това, че на някои хора щастието се сипе като дъжд над тях. Ето кои са те и защо смятаме, че са родени под щастлива звезда.

ОВЕН: Овните са истински късметлии в живота. С каквото и да се захванат винаги се оказват много успешни и често можете да ги видите на върха. Те живеят охолен живот – не мислят за сметки, за наеми или заеми. Техните възможности са големи и никак не крият това. Живеят в големи апартаменти, имат луксозни мебели, хубава кола, обикалят света и изобщо всичко им е наред. Най-хубавото е, че в даден момент откриват и сродната си душа, с която да споделят всичко това и да се чувстват удовлетворени напълно от живота си. Любовта за тях също не е мираж, а реална приказка.

Най-добрите партньори за жената Близнаци

Тя се влюбва много лесно, но също толкова лесно и минава, като оставя след себе си безразсъдно куп разбити сърца. Това обаче не я засяг...

ТЕЛЕЦ: Телците са едни от най-щастливите зодии, просто защото обичат живота, родени са с позитивизъм, който заразява всички и винаги се радват на всеки свой ден. Обичат да пият кафето си дълго, да гледат залеза в края на деня, да прегръщат хората около себе си и да ценят всичко важно в живота. Те са истински късметлии в това, че проблемите преминават бързо покрай тях, всичко им е наред, здрави са, щастливи са, влюбени са и какво ли още не! Едно от най-големите постижения за тях е това, че имат здрави и щастливи семейства, в които цари любов и разбирателство. Има ли нещо по-хубаво от това?

ЛЪВ: Лъвовете са зодия, родена под щастлива звезда. Те имат живот, за който мнозина мечтаят, но малцина притежават. Надарени са със специален талант, който освен радост и удовлетворение, им носи и сериозни доходи, защо не и слава. При някои Лъвове това става на по-късен етап от живота, но все пак се случва. Заедно с успехите си имат възможността да се наслаждават на живота като хапват по скъпи ресторанти, излизат с влиятелни личности и могат да си позволят екзотично пътуване до всяка точка на света. Лъвовете са изключително щастливи от това, което имат и не биха го заменили за нищо друго на света.

ДЕВА: Можем да кажем, че Девите са родени под щастливата звезда на любовта. Животът им е изпълнен с флиртове, обожатели, връзки и страхотни преживявания, които могат да бъдат описани и събрани в книга. Девите живеят, за да обичат и да бъдат обичани. Първо животът им минава в забавления в любовта, но след това откриват сродната си душа и тогава истинската приказка започва. Имат невероятна сватба, живеят щастлив семеен живот, имат много страст в него, радост, деца, разбирателство и какво ли още не. Животът на Девите е изпълнен и с много приятелства, които са дълги, верни и винаги могат да разчитат на тях.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите са едни от най-щастливите зодии, които можете да срещнете в живота си. Те оценяват всичко, което постигат, което им се дава и което ги заобикаля. Ще се зарадват на малко цветенце, на следобедната си чаша кафе, на книгата, която четат и какво ли още не. Трябва да знаете за Водолеите, че имат огромни мечти, които отстрани може да изглеждат нереални, но всъщност Водолеите сбъдват всяка една от тях! Понякога с цената на много труд, но винаги постигат това, което са си наумили. Невероятно е как имат толкова много хъс за борба, толкова много успехи и въпреки всичко – отново успяват да се радват на малките жестове в ежедневието си. Освен това трябва да кажем, че Водолеите създават и много щастливи семейства, в които цари любов, любов... и само любов!

Трите зодии, които винаги имат план за бъдещето

Да живеят в настоящето и да оставят нещата на съдбата? Съществуват 3 зодии, за които това е невъзможно. Те планират бъдещето и не остав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com