5-те зодии, които ще сменят партньора през 2020

41247
5-те зодии, които ще сменят партньора през 2020
Снимка: iStock/Guliver

Изкушението е навсякъде и почти невъзможно да се избегне. Не можем да го контролираме, колкото и да ни се иска. Въпреки това все още сме в състояние да контролираме как реагираме на него. Вероятността човек да се поддаде на изкушението зависи от неговия характер. Но какво, ако не зодията на Зодиака, ще ни помогне по-добре да познаем характера на човек? Нямате нужда от връзка, в която има изневяра, особено ако се окажете човек, който е излъган.

Предлагаме ви да узнаете за 5-те зодии, които ще сменят партньора си през 2020 г.

6-те зодии, които ги чакат големи промени през 2020

В навечерието на новогодишните празници всеки иска да повярва, че настъпващата година ще бъде благоприятна и изпълнена с чудеса и прият...

Не бихте искали да се влюбите в човек, който конкретно иска да ви промени. Подобно предателство причинява много болка, която не много, могат лесно да оцелеят. Направете си услуга и минимизирай вероятността да бъдете излъгани. За да направите това, трябва да сте сигурни, че не срещате хора, предразположени към изневяра. Но как да го направите? Е, време е да се обърнете към астрологията. Не казваме, че представителите на тези зодиите, представени в тази статия, със сигурност изневеряват. И все пак…

Те просто имат определени черти на характера, които увеличават вероятността да вземат решение за измяна. Ако се срещнете с представители на други зодии, това няма да ви гарантира, че никога няма да бъдете измамени. Всичко опира до голяма степен на вероятността. И сега, нека да продължим към самите 5 знака на зодиака, които ще сменят партньорите си през 2020 г.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Има много думи, които могат да опишат Козирога. Те са невероятно трудолюбиви, упорити и издръжливи. Те разбират, че се налага да положат усилия, за да се постигне желаното. За Козирога най-важното в една връзка е стабилността и постоянството. Ако това не е така във вашата връзка, има голяма вероятност партньорът ви Козирог да се опита да намери това, което иска другаде, и в същото време ще бъде безпощаден.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи през 2020 година

2020 г. според китайския календар ще бъде годината на Белия метален плъх, който, като влезе в правата си, незабавно ще вземе под свое п...

Водолеите се нуждаят от интелектуална свобода и наистина не харесват, когато нещо ги ограничава. По същия начин, те се отнасят към отношенията. Представителите на тази зодия от Зодиака не могат да издържат, ако нещо ги задържа в една връзка и ще се опитат да разчупят вериги, които ги обвързват.

Риби (19 февруари - 20 март)

Зодия Риби са романтични мечтатели. Те гледат на света през розови очила и имат навика да идеализират всичко. Рибите често измислят нещо за себе си и поради това не могат да гледат нещата разумно. Те сякаш привличат драмата към себе си.

В някои случаи, само за да се развеселят малко, зодия Риби могат да се поддадат на изкушението и да обърнат аферата отстрани.

Телец (20 април - 20 май)

3-те зодии с нова тръпка през януари

В старта на всяка нова година, в трепета да изпратим подобаващо старата година, всеки мечтае за новото начало. Кои са 3-те зодии с нова...

С представител на зодия Телец не всичко е толкова просто. Те са известни с предаността си. Те са най-надеждни по отношение на верността на всички знаци на Зодиака. Но как тогава попаднаха в този списък? Е, това е една от причините. Повечето представители от зодия Телец ненавиждат предателство. Той ще е верен на вас, но щом почувства, че го използвате или че сте предали неговото доверие, той ще потърси начин да ви отмъсти. Ще иска да ви се отплати със същата монета, предавайки доверието ви.

Рак (21 юни - 22 юли)

От всички знаци на зодиака именно Ракът е най-предразположен към предателство. Работата е в това, че представителите на зодията Риби, бързо се отегчават. Те не се страхуват от задължения, но в някои случаи, когато отношенията станат рутинни, Ракът може да се отегчи.

Представителите на тази зодия, обичат да се грижат за другите, но с течение на времето и това може да загуби своята тягост. Веднъж идва момент, когато Ракът достига своите граници. Опитва се, да направи своя партньор щастлив, но и има желание да намери някой нов, с когото ще може да разкрие всичките си чувства по нов начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com