5-те зодии при жените, които привличат мъжете

11216
5-те зодии при жените, които привличат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които привличат мъжете повече от останалите – с чар, поведение, характер и още куп други плюсове, които мъжете търсят в една жена. Ето кои са зодиите сред жените, които са ухажвани по-често и привличат повече мъжко внимание:

ТЕЛЕЦ

4-те зодии, благословени с големи и щастливи семейства

Семейството е най-важно в живота и всички знаем това. Кариерата и младостта са до време, забавленията омръзват и накрая остава само сем...

Жените Телци са страхотни във всяко отношение. През целия си живот те се опитват да намерят правилния човек и да създадат здраво семейство. Мъжете обичат сигурността, искат до себе си жена, която може да им обещае домашен уют и вярност, а Телците са способни на това. Освен това са изкусни кулинари и в кухнята вършат чудеса. Няма мъж, който да може да устои на вкусните им ястия и начина, по който правят от една къща истински дом.

БЛИЗНАЦИ

Жените Близнаци си имат от всичко по малко. Те са много красиви, чаровни и обичат страстните взаимоотношения. От друга страна обичат и приключенията, които включват екзотични пътувания и най-различни развлечения в живота. На никой мъж не може да му е скучно с жена Близнаци, затова и те често имат около себе си няколко ухажори. Близнаците са забавни, стабилни партньори и връзките с тях могат да траят много дълго време.

ВЕЗНИ

Жените със зодия Везни са много уравновесени. Те не си падат по драмите, не мрънкат на мъжете до тях, не ги питат защо са закъснели и им дават пълната свобода да правят каквото сметнат за добре. Това много се харесва на мъжете, които когато получат такава свобода, не се възползват от нея, а я оценяват. Освен това жените Везни изглеждат тихи и спокойни, но за човека до себе си се превръщат в страстни любовници, което е мечтата на всеки мъж.

3-те зодии, които имат опасен чар

Има хора, които могат да те пленят с поглед и от разстояние, без изобщо да е нужно да правят каквото и да е. Това са зодиите, които има...

СКОРПИОН

Скорпионите притежават изпепеляващ сексапил, на който почти никой мъж не може да устои. Те са много женствени, съблазнителни и разчитат на тези свои черти, за да привлекат мъжете в живота си. От своя страна мъжете често търсят такава тръпка, която да не отминава с годините, а при Скорпионите това е сигурно – те винаги ще бъдат страстни и ще поддържат пламъчето в една връзка.

РИБИ

Рибите са жени за пример! Те градят много успешна кариера в живота си, не разчитат на мъжа до себе си и силата им привлича мъжете. Хубавото е, че успяват да намерят баланса и оставят женственото в себе си – да бъдат глезени, мъжът да води във връзката и не се превръщат в заплаха за партньора си. Рибите са много интелигентни, разумни и дават една стабилност във взаимоотношенията, която много допада на мъжете. Освен това, когато обичат, обичат с цялото си сърце и дават всичко за човека до себе си.

 

Жените от тези зодии стават най-добрите майки

Астролозите твърдят, че с тези родители децата растат невероятно щастливи. Астролозите посочиха три представителки на Зодиака, на коит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com