5 знака, че жената има връзка с мъж, който често се вдетинява

8375
5 знака, че жената има връзка с мъж, който често се вдетинява
Снимка: iStock/Guliver

Жените често пъти се изнервят, когато чуят от някого, че един мъж никога не пораства достатъчно. Не е никак приятно жената да се грижи за мъжа до себе си, сякаш му е майка. Тя се е запознала с него, за да може той да й е опора в живота, а не да й плаче на рамото за щяло и нещяло. Непорастналите мъже са напаст, от която повечето жени бягат надалеч, защото знаят, че трябва да ги обгрижват цял живот.

Съвсем нормално е жената да търся по-зрял партньор, защото тя има нужда от спокойствие и сигурност, а не от поредния дечко, който е безпомощен във всичко. Тя не иска да търпи това бреме до края на дните си, защото нейна грижа е и домакинската работа и отглеждането на децата.

Сега ще ви изредим 5-те признаци, които показват, че жената е попаднала на мъж, който често се вдетинява:

1. Тя непрекъснато подрежда след него

Мъжът оставя разхвърляно след себе си. Той не прибира дрехите в коша за пране, не си слага чиниите в миялната или в умивалника, не се сеща да хвърли боклука или да пусне прахосмукачката. На Коледа и на рождени дни разчита на жената да избере подаръците.

Когато нещо не е наред и има проблем с някой приятел или дължи пари, жената е тази, която трябва да го измъква от тази ситуация. Защото на практика той отказва да се справи сам.

Не иска да поеме отговорността, а разчита друг да му върши работата. Жената трябва постоянно да намира оправдание за това, че му помага, но и на нея в даден момент й омръзва подобно поведение и отношение. В крайна сметка мъжът е голям като канара, а има характер на дете.

2. Когато жената разговаря за деца и брак, мъжът започва да изпада в паника

След като жената се влюби в някой мъж и прекарат няколко месеца заедно, неминуемо възникват въпроси за бъдещето им. Ако още в началото тя забележи, че мъжът започне да избягва панически темата за деца, нещата са повече от ясни. Все пак тя се опитва да му даде още шансове, като се успокоява, че е все още рано за подобен тип разговори. Истината е, че времето за тях никога няма да настъпи. След като жената решава, че е минало още време, тя му подмята шеговити реплики, свързани с деца и семейство, за да разчупи леда. Но паническият мъжки поглед този път е още по-силен. След като старателно отбягва темата, тя вече се чуди дали това е мъжът на мечтите й или е по-скоро едно поредно непораснало дете, който обича да пие бира с приятелите си. Най-вероятно ще се окаже второто.

Дневен любовен хороскоп за 9 юни (Част 2)

Везни На Везните ще им се наложи да прекарат няколко дни далеч от семейството си. Ако не бъдат внимателни е много вероятно да допуснат...

3. Жената започва да натяква и да мърмори

Ако жената усети, че започва да критикувате нейния избраник за много неща и не можете да спре това, това означава, че той не прави нещата като хората. Въпреки неговите обещания, че ще се промени, нещата стават още по-зле. Когато жената се опитва да проведе смислен и сериозен разговор, мъжът започва да й казва, че иска постоянно от него някакви неща и мрънка за всичко.

Държи се като малко дете, на което майка му се кара. А когато жената започне да го  окуражава, той става отново весел и щастлив.

Но той няма да поеме отговорността, която тя очаква, а ще отклонява проблемите, за да спре да му мрънка за тях.

4. Мъжът бяга от сериозните теми

Дневен любовен хороскоп за 9 юни (Част 1)

Овен Представителите на зодията ще бъдат оценени от своята половинка в сряда. Те ще имат възможност да демонстрират обич и закрила. Пр...

Когато жената споделя нещо съкровено с мъжа, той започва да си прави майтап с нея, гледа да смени темата или забива поглед в телефона си. Ако мъжът е вдетинен, той ще избяга от излишния скандал и ще предпочете да си говорите за други неща. Когато жената се опита да го въвлече в сериозен разговор, тя се оказва тази, която трябва постоянно да бъде внимателна да не го нарани и често му се извинява, въпреки че няма за какво.

5. Вдетиненият мъж има за приятели себеподобни натури

Когато е в компанията с неговите хора, те правят типично детински неща, въпреки че са зрели мъже.

 Често пъти такъв мъж пие алкохол до късна вечер, обича да се прави на мъж (въпреки, че той вече е такъв), разказва си спомени от 11 клас с приятелите си. Обаче когато жената е до него, той се държи доста по-сдържано и тя се чувства така, все едно го спира да бъде естествен.

Мъжът, който се държи инфантилно, трудно може да се справя с жените, които държат на зрялост и сериозност. Той предпочитат да са със своите дружки, отколкото да интимничи с нея. А това е сигурен признак, че жената няма нужда от подобен мъж до себе си. Затова, когато жена се влюби в някой мъж, е добре първо да разбере дали е зрял или е още се държи така, както се е държал в 10-ти клас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com