X
 
 

5 зодии, с които не трябва да спорите

18221 0
photo of 5 зодии, с които не трябва да спорите
Снимка: iStock/Guliver
Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да избегнете конфронтацията със следните зодиакални знаци.

Овен

5-те зодии, които се влюбват най-силно

Знаете ли как да скриете чувствата си? Всеки от нас, който поне веднъж е търсил любов, отлично разбира, колко нервна може да бъде подо...

Овенът е готов да защити позицията си до победоносен край. Той ще е нащрек, докато ентусиазмът се подхранва от гордост и агресия. Щом започнете да спорите с Овен, той приема, че се опитвате да го обидите. Няма се спре, пред нищо, за да ви стъпче.

Овенът е високо интелигентен и никога не избира честния начин да се състезава. Благодарение на своята природа, няма да спре, докато не спечели безусловна победа над опонента.

4-те зодии, които носят щастие

Няма нужда да се опитвайте да спорите с представител на зодия Овен. Дори не става въпрос, дали сте прав или не. Победата му е в кърпа вързана.

3-те най-коварни ЗОДИИ

Доверчивостта е едно от онези качества, които ни се искаше да не притежаваме. Има хора, които ви гледат мило, а говорят злини зад гърба...

Везни

Кой би си помислил, че Везните, с манията си за хармония и изключителен самоконтрол, ще бъдат в този списък. Ако веднъж сте се опитали да спорите с Везни, сигурно сте усетили присъщото им пасивно-агресивно поведение. С лека усмивка на лицето, те ще ви победят.

В резултат на всеки спор с Везни, няма да сте удовлетворени от развръзката. Всичко, което сте искали да предадете, е не само противоречащо на позицията, но и на здравия разум. Сякаш спорите със стена, която в крайна сметка печели всеки спор. Везните няма да се кълнат, за да ви уверят в тезата си. Те просто ще гледат, кимат с глава и ще се усмихват, без да правят, каквото и да било.

ОСТАНАЛИТЕ ТРИ ЗОДИИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...