6 неща, които всяка жена иска от мъжа, но не си признава

106367
6 неща, които всяка жена иска от мъжа, но не си признава
Снимка: iStock/Guliver

Връзките са сложно нещо и ако трябва да бъдем напълно честни, не винаги получаваме от тях това, от което наистина имаме нужна. Всяка една жена има нужда от няколко универсални неща, но никога не би си го признала. Все пак има дами, които знаят точно как да получат това, което искат.

Вижте кои са нещата, от които се нуждае всяка една жена, но не го признава:

10 мита, в които жените вярват, когато се връщат при бившия

Всяка една жена се е опитвала да се върне при бивше гадже в някакъв момент от живота си. Понякога наистина съществуват основателни прич...

1. Комплименти - Напълно нормално е една жена да скромничи и да не признава, че има нужда да чува от любимия човек ласкви думи. Каквото и да казват, всички жени искат да усещат подкрепата на мъжа до себе си. Също така искат усилията и постиженията им да се забелязват. Всъщност за голяма част от жените дори е обидно това, че даден мъж не забелязва успехите им.

Нова любов през 2020 за тези 4 зодии

2. Подкрепа - Жените са наистина много силни същества, които могат умело да прикриват болката си. Това обаче не означава, че те нямат нужда от подкрепата на мъжа до себе си. Дори напротив, те искат точно това. Искат да имат възможността да се почувстват слаби в прегръдките на любимия човек. Те искат да бъдат прегръщани и обгрижвани, когато се чувстват зле. Всяка една жена има нуждата от рамо, на което да може да поплаче, когато вече няма желание да бъде силна.

3. Малки жестове - Нямаме предвид скъпи подаръци и прекалено много романтика. Имаме предвид малки жестове, но поднесени с много любов и желание. Жените забелязват всеки един малък детайл. Могат да бъдат зарадвани дори само от едно съобщение за добро утро. Малките неща значат наистина много за всяка една дама. Достатъчно е да поднесете палачинки в леглото, да подарите роза или просто да казвате "Обичам те" по-често. Всички тези неща са малки жестове, които обаче значат много повече от какъвто и да било скъп подарък.

5 знака, които предвещават КРАЙ на връзката ви

Никога не знаеш кога ще дойде този момент, в който вече няма да си щастлив с човека до себе си. Повечето от нас затварят очи пред пробл...

4. Приоритет - За една жена е достатъчно само понякога да чува, че наистина значи много за човека до себе си. Всяка жена има нуждата да бъде уверявана, че е неизменна част от ежедневието на любимия си. В противен случай започва да се съмнява, а това не води до нищо хубаво. Жените просто имат нужда да бъдат приоритет за любимия си, искат да се чувстват ценени и обичани. Дори малките жестове, придружени с няколко мили думи, могат да покажат на една жена, че е приоритет.

Кои са зодиите, които никога няма да изневерят

5. Окуражаване - Няма жена, която няма нужда да бъде окуражена, колкото и уверена и сигурна да е в себе си тя. Всяка жена иска да чуе от любимия човек, че е най-добрата и ще успее в каквото и да се захване. Точно мъжът е този, който има задачата да стои зад гърба на жената до себе си и да дава увереност. Подкрепата е наистина много важна във всяко едно начинание, а жените наистина я ценят, когато я получават.

6. Обвързана -Жените искат да чувстват, че мъжа, с когото са, е истински отдаден на връзката. Не говорим за предложения за брак или нещо подобно, жените просто имат нуждата да знаят, че мъжът е изцяло в тази връзка. Отношения, в които той показва интерес, но не се обвързва напълно, могат да бъдат наистина разрушителни за една жена.

10 неща, които всяка двойка прави, но не си признава

Двойките правят удучдващо много неща заедно. Всеки от вас, който е бил в сериозна връзка знае колко много свикваш с човека до теб и как...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com