6 неща, с които жените отблъскват мъжете

10153
6 неща, с които жените отблъскват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Той просто изгаря от страст и не може да откъсне очите си от теб. И тогава правиш нещо, което съсипва цялото му романтично настроение. Всеки знае, че е лесно да загубиш интереса на мъжа отсреща. Дори да сте най-шикозната и перфектна жена, която буквално впечатлява всеки мъж, който пресече пътя й, има неща, които могат драматично да ви свалят на земята. Има някои моменти, които са толкова неприятни и отблъскващи за мъжете.

Състоянието на алкохолна интоксикация

Според самите мъже няма нищо по-отвратително от пияна жена. Повярвайте, в този момент нито идеалният и външен вид, нито красивата рокля, нито изискания грим няма да я спасят.

Кои са най-честите 10 мъжки грешки, с които отблъскват жената

Не само жените, но и мъжете имат способността да мърморят за щяло и нещяло. Разликата е там, че докато мъжът разбере къде греши, най-ве...

Пушенето

Трудно е да се повярва, че все още има мъже по света, които вярват, че пушещата жена изглежда еротична и привлекателна. Първо, това веднага показва, че не се грижи за здравето си, и второ, всички помним, че никой мъж не иска да целува жена, ухаеща на пепелник.

Използването на нецензурни думи

Никога не бива да забравяте, че речта на жената е един от най-важните показатели за нейното възпитание, образование и интелигентност. Затова не бива да шокирате мъжа с нецензурни думи, излезли от устата ви. Въпреки факта, че живеем в ерата на свободния морал, мъжете предпочитат да виждат жена до себе си, която ще бъде мека, привързана, разбираща и, разбира се, възпитана. Грубостта, неучтивостта и бруталността никога няма да бъдат признак за уважение от страна на мъжа.

Материалистката

Как жената отблъсква мъжа още в началото?

Има няколко доста ефективни начина жената да отблъсне мъжа почти веднага след запознанството, без да иска това. Ето някои от тези ...

Мъж, който търси жена за наистина сериозна и дългосрочна връзка, а не момиче за една нощ, никога няма да се срещне с някоя, която преди всичко вижда дебелината на портфейла му и броят на нулите на банковата му карта. Също така мъжете се дразнят, ако жените непрекъснато се оплакват да им купува това или онова и материалното да ги интересува повече.

Лоша миризма

Без значение дали ще е от изпотяване или твърде груб парфюм. Една жена трябва да е нежно уханна и да излъчва прекрасен аромат, на който мъжът би искал да се наслаждава отново и отново. Затова една дама наистина трябва добре да се грижи за външния си вид.

Патологична ревност

Такава жена не просто ревнува един мъж, тя показва болезнена притежание към него и като правило това ограничава избраника си със строги граници и натрапване в личния му живот. Тази дама ревнува абсолютно от всичко – колеги от работата, роднини, приятели, случайни минувачи на улицата и далечни познати. Дори и най-луксозната жена изглежда грозно, когато влиза в разправии и сцени на ревност. Никой мъж няма да бъде привлечен от такова поведение, а напротив, това ще го отблъсне напълно и безвъзвратно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com