6 признака, че сте открили точния човек

9108
6 признака, че сте открили точния човек
Снимка: iStock

Спомняте ли си притчата за любовта, която казва, че всеки има своя собствена частица, другата половина, предназначена за съдбата? Вероятно всеки от нас вярва, че има само една среща, само един човек, с когото ще съвпаднем перфектно, но как да определим това в реалния живот? Как да разберете, че мъжът до вас е същият? Има няколко идентифициращи признака, казват психолозите.

1. Вие правите същите планове за бъдещето.

Заедно сте от около година, завесата на любовта вече се разсея, но все още се интересувате да се опознаете. Освен това мислите за съвместно бъдеще и представите ви за него изобщо не се разминават. 

И двамата искате да завладеете Еверест, да скочите от бънджито и да имате голямо семейство с куп деца. Дори само да мечтаеш и да си поставяш цели е приятно с този човек. И изобщо няма значение на кой край на земята ще ги приложите - основното е, че заедно.

2. Искаш да се грижиш за него

Приготвянето на закуска в леглото, срещата му след работа, получаването на билети за играта на любимия ви отбор - толкова лесно и приятно е да показвате внимание един на друг в малки неща и без особена причина. Не го правите нарочно, за да впечатлите или спечелите похвала, и не очаквате нищо в замяна. Вие просто се обичате.

3. Не ви плаши, че сте напълно различни.

Както казва светската мъдрост, любовта е, когато двама души не се гледат един друг, а в една посока. Изобщо не е необходимо да имате общи интереси и да завършвате фрази за него.

4. Удобно ли ви е да сте заедно

Познавате се наскоро, но изглежда сякаш цял живот. По някаква причина сте сигурни, че можете да му поверите всичко и то ще остане между вас. Това ви дава усещане за сигурност, когато сте заедно.

5. Той е първият човек, с когото искате да споделите радостта си  

Един прост психологически тест: как да разберете без кого не можете? Представете си, че сте получили добрата новина, с кого решавате да споделите щастието си, кой е първият, който идва на ум? Ако това е вашият избраник, значи сте намерили своя мъж. Знаете, че той искрено ще се радва на всяка ваша победа и постижение, точно както ще споделите с него неговите щастливи моменти.

6. Подкрепяте се взаимно независимо какво се случва

Всеки има период, в който има губеща серия. За отношенията това е чудесен тест за въшки. Ако вашият партньор ви подкрепя във вашите неуспехи и трудни моменти, а не само когато успявате, тогава той искрено ви оценява и ще сподели с вас както скръбта, така и радостите. Ако „този“ е близо, тогава трудните времена само ще засилят връзката ви: както знаете - слаб огън гасне от вятъра, а силен огън "грее" още повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com