6 признака, че във вашия брак вече няма любов

10089
6 признака, че във вашия брак вече няма любов
Снимка: iStock/Guliver

Няма по-голямо щастие от това да създадем семейство, но и същевременно това е голяма отговорност. Бракът е като цвете, за което трябва да се грижим всеки ден. Ако спрем да полагаме усилия за неговото добруване, връзката ни е обречена. По-долу ви представяме 6 признака, че във вашия брак няма любов. Вижте дали и във вашата двойка се забелязват подобни тенденции и ги променете, докато не е станало прекалено късно...

Не се интересувате от живота на партньора си

Всеки от вас е поел по свой път, макар и да живеете под един покрив. Спирате да си споделяте планове и мечти, дори вече не се питате как е минал денят ви. Обсъждате само битови въпроси, свързани с плащането на сметки или какво ще готвите. Сякаш тотално сте загубили интерес към другия и неговите занимания.

9 признака, че все още може да спасите брака си

Бракът е свещен съюз между двама души, който обаче често бива нарушаван поради различни проблеми в отношенията между хората. При липса ...

Не се стараете

Ако преди ви е вълнувало как ще изглеждате пред своя партньор, сега изобщо не е така. Нямате стимул да си правите прическа, да сте в добра форма или да си сложите най-хубавия тоалет пред своя съпруг. Той, от своя страна, също не полага никакви грижи за себе си. Не се старае да ви изненадва и ви приема за даденост. Това, за жалост, са все признаци, че в брака ви липсва любов.

Присъствието на партньора ви напряга

Ако отношенията с половинката ви са щастливи и хармонични, то нейното присъствие би било желано и търсено от вас. Така например, ако съпругът ви е бил в командировка, е нормално да го чакате да се прибере с голямо нетърпение. Но ако забелязвате, че ви е по-спокойно, когато него го няма, а пък сте напрегнати, щом той е около вас, ситуацията не е много розова.

Сякаш не говорите на един език

Как се променят жените след брака според зодията им

Често чуваме в разговори с омъжени приятели: "Преди сватбата тя не беше такава...". Възможно ли е поне приблизително да се предскаже ка...

Една мъдра притча разказва, че когато хората са влюбени, те говорят тихо, защото общуват на един език и се разбират с лекота. Но когато любовта изчезне и сърцата им се отдалечават, партньорите започват да повишават тон. Често ли кавгите и скандалите са единственият начин да общувате с половинката си? Ако е така, в брака ви липсва обич.

Партньорът ви не ви привлича

Забелязвате, че нямате никакво желание за близост с човека до вас. Неприятно ви е, когато той търси ласки или ви докосва случайно в ежедневието. Нещо повече – улавяте се, че си мислите за друг човек, който ви привлича повече.

Поддържате брака си само заради децата

Неприятно ви е да живеете под един покрив с вашия законен партньор. Не намирате нищо положително в характера или във външния му вид. Всичко в него ви дразни. Но въпреки това търпите поведението му и оправдавате избора си с това, че искате децата ви да имат здраво семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com