6 признака за несигурност във връзката

2960
6 признака за несигурност във връзката
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно във всяка връзка има моменти на приливи и отливи. Понякога всичко изглежда розово и безоблачно, а друг път има дни на тревоги. Ако обаче трудностите все ви съпътстват и не срещате никаква подкрепа от страна на половинката си, е нормално да се запитате накъде вървят нещата. Ето 6 признака на несигурност във връзката ви. Проверете дали ги има и във вашите отношения. Ако е така, се нуждаете от промяна незабавно. Вземете нещата в свои ръце и поговорете с партньора си. Не си затваряйте очите за проблемите, защото те няма да се решат сами с времето.

Партньорът ви се държи зле

Един от факторите, дестабилизиращи връзката, е лошо отношение на един от партньорите. Ако усещате половинката си като тиранин и агресор, това определено не ви кара да се чувствате защитени и подкрепени. За вас отношенията ви са бреме, от което искате да се спасите час по-скоро.

Изводите, които трябва да си направиш след 1-годишна връзка

На пръв поглед една година е много малко време за една връзка, но и достатъчно за осъзнаване на някои неща. Тя може да мине бързо или п...

Правите неща против волята си

В една нормална и пълноценна връзка ние би трябвало да можем да се чувстваме напълно свободни да изразяваме себе си. Ако обаче усещате, че не успявате да се разкриете напълно, защото партньорът ви има съвсем други очаквания към вас, това не е здравословно. Не е добре да се съобразявате постоянно с другите и да пренебрегвате своите нужди. Партньорът ви трябва да ви подкрепя, а не да ви насилва да вършите неща против волята си.

Връзката ви вече не ви носи щастие

Семейството е висша ценност и най-силен мотив да се движим напред, защото ни носи огромно щастие. Или поне така би трябвало да бъде. Ако в отношенията, в които сте, не изпитвате щастие, а само болка и тревога, това също ви причинява голяма несигурност.

Приятелите ви казват, че сте в токсична връзка

5-те зодии с нова връзка през МАЙ

Всяко ново начало е добре дошло. Чувството, че ще започнем нещо на чисто и то с човек, в който виждаме любовта, ни окрилява и презарежд...

Вашите най-близки хора вероятно имат поглед върху живота ви и е възможно дори тяхната преценка да е по-обективна от вашата. Ако те ви казват, че трябва да приключите дадена връзка, защото тя не ви влияе положително, не пренебрегвайте думите им.

Мечтаете за друг живот

Признак, че връзката ви е нестабилна и нещастна, е и това, че все по-често мечтаете за друго ежедневие с друг партньор. Питате се какво ли би станало, ако например сега бяхте с бивша любов, или пък, ако бяхте свързали живота си с някой друг човек. Мислите за пропуснатите и нереализирани възможности.

Съжалявате за изборите си

Друг знак за слабост в отношенията ви е, че съжалявате, че сте с дадения партньор. Смятате избора си за грешка и се самообвинявате, че изобщо сте си загубили времето с него. Предпочитате да не го бяхте срещали изобщо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com