6 сигурни признака, че връзката ви е истинска

5403
6 сигурни признака, че връзката ви е истинска
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние сме били във връзка, в която сме се чудили дали наистина е достатъчно силна и здрава, за да издържи на времето. Има някои сигурни знаци, които могат да ви подскажат, че любовта ви е истинска и няма за какво да се притеснявате:

1.  Има физическо привличане помежду ви – няма как да има истинска любов без да има страст и взаимно физическо привличане. В много връзки то се случва само в началото, защото всичко е ново и непознато. Но когато сте години заедно и страстта си остава, можете да сте спокойни, че просто сте един за друг.

6-те най-добри съвместимости между зодиите

В любовта някои емоции са необясними, привличането между тотално различни хора – също. Истината е, че химията в любовта е неразга...

2. Карате се но... – винаги намирате решение на проблемите си. Няма двойка, колкото и силна да е любовта, която да не се кара и понякога да не излизат предизвикателства, с които трябва да се справят. Ако говорите за проблемите си, решавате ги и те не се повтарят отново, и отново, можете да сте спокойни, че любовта ви е здрава.

3. Дума не може да става за трети човек – ако сте си напълно достатъчни, никога не е имало трети човек и никой от вас не си помисля, че може да има нужда от някой друг, значи сте истински щастливци и любовта ви е много силна. Няма за какво да се притеснявате, имате всичко, което ви е необходимо, за да сте заедно цял живот.

4. Поставяте другия пред себе си – когато и двамата души в една връзка правят това, всеки се грижи за другия и никой не е поставен на пиадестал. Няма по-хубаво от взаимната грижа и това да знаеш, че другият до теб винаги мисли ти да си добре, точно както правиш и ти.

5. Искате или имате брак – колкото и да е модерно съвместното съжителство без брак, истинската любов и дълготрайните връзки по-често имат брак. Когато мислите за тази крачка или вече сте я направили, имате още нещо, което да крепи връзката ви и да ви дава сигурност, че сте с правилния човек.

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 г.

Остава малко до края на 2020 година, а много зодии се чудят какво ли ги очаква през следващата година. Повече любов, ново жилище или по...

6. Държите на романтиката – не се разхождате със стари дрехи у дома, не забравяте празници и малки дати, важни за вас или държите на външния си вид. Каквото и от тези неща да правите, постъпвате много добре, защото битовизмите могат да унищожат романтиката, а това не бива да се случва, дори да сте 10 и повече години заедно. Излизате на ресторанти, правите си различни жестове и си давате време само за вас двамата – така се пази любов цял живот!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com