6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 2)

14004
6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 2)
Снимка: iStock/Guliver

Всяко чудо се случва точно тогава, когато най-малко очакваме. Тази есен ще бъде особено вълнуваща за тези двойки зодии, които имат достатъчно силна любов, която ще им даде възможност да направят следващата си важна крачка в живота – да имат бебе!

Ето и кои са щастливите 6 двойки зодии:

6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 1)

Има периоди в годината, в които се случва всичко онова, което ни се иска. Есента ще е особено подходящ период за планиране на бебе за т...

Везни - Риби: Рядко се среща любов като тази между Везните и Рибите. Всички хора около тях се чудят как успяват да запазят взаимоотношенията си толкова чисти и сериозни. Нито един от двамата в двойката не обича интригите и безсмислените драми.  И Везните, и Рибите са изключително отговорни и гледат заедно към бъдещето. Любовта е нещо, което се гради с години и е толкова силна, колкото двама души позволят. През есента на 2020 година може да се случи нещо наистина неочаквано, което ще донесе пълно щастие в двойката. Може и да не сте планирали бебе, но Съдбата си знае работата и периодът ще е изключително подходящ за това. Възползвайте се късмета и шанса си и направете любовта си още по-голяма, така че всички да ви се чудят още повече как успявате да бъдете толкова щастливи.

 

Дева - Водолей: Някои връзки са по-различни от други с това, че често имат върхове и спадове. Непрестанната игра на „горе и долу“ във взаимоотношенията могат сериозно да изтощат една двойка. Когато обаче любовта е силна и не прилича на предишни влюбвания, двойката успява да намери правилната формула и да укрепи взаимоотношенията си. За двойката зодии Дева и Водолей идва един много спокоен период – период на осъзнаване и примирие, на благодарност и уважение. Точно този период ще им покаже, че е време в живота им да се случи още нещо, да предприемат следваща стъпка и да не се замислят какво може да се случи, защото ги чака само щастие. Периодът ще бъде изключително подходящ за бебе и двойката изобщо не трябва да се колебае, ако се почувства готова. Бъдете смели, щастието обича смелите!

 

10 неща, които зодия ТЕЛЕЦ може да очаква тази ЕСЕН

Есента е почти тук и колкото и да не ни се иска, лятото почти свърши. Въпреки това трябва да знаем, че всяка зодия може да очаква много...

Телец – Стрелец: Тази двойка зодии има изключително хармонична любов, за която биха завидели мнозина. Малкото трудности, които са имали, само са ги направили по-силни и отговорни един към друг. Любовта е силна, уважението го има, гледането в една посока – също. Затова настъпва период, в който Телец и Стрелец могат да се готвят за нещо ново, което ще им даде криле и ще ги направи още по-щастливи един с друг. Есента ще бъде особено подходяща за двойките, които искат да имат бебе, но до момента не са успели или не са правили опити за това. Доверете се на сърцето и късмета си, бъдете спокойни и всичко ще се нареди точно, когато трябва. Помнете, че до себе си имате страхотен партньор и тепърва ви очакват най-хубавите години от живота ви. Насладете им се!

ПЪРВА част – прочетете ТУК

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com