6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 1)

13972
6-те двойки ЗОДИИ с голям шанс за бебе през есента (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

Има периоди в годината, в които се случва всичко онова, което ни се иска. Есента ще е особено подходящ период за планиране на бебе за тези 4 двойки зодии. Възползвайте се от този период и сбъднете мечтата си, имате всички предпоставки да го направите.

Ето и кои са щастливите 6 двойки зодии:

10 неща, които зодия ЛЪВ може да очаква тази ЕСЕН

Лъвовете ще се радват на много емоционална и пълноценна есен. Ще получат няколко изненади, които ще преобърнат живота им. Ето какви пр...

Овен – Близнаци: Взаимоотношенията в тази двойка са изключително напрегнати на моменти, но това е защото страстта и егото се преплитат във взривоопасна комбинация. С времето Овните и Близнаците се научават да живеят в хармония един с друг, макар че понякога това отнема време. Хармоничният период за тази двойка ще настъпи точно тази есен, когато любовта и спокойствието ще вземат връх във взаимоотношенията им. Когато има спокойствие, всеки организъм функционира по-добре и съответно това важи и с пълна сила за опитите за бебе. Няма да ви отнеме много време, стига да успеете да запазите хармонията помежду си. Бъдете щастливи от това, че сте се открили – любовта ви е наистина специална.

Лъв – Скорпион: Има много видове връзки, но тази между Лъв и Скорпион е особено силна и се развива много бързо във времето. Ако сте отскоро заедно и усещате, че искате да имате дете, това не бива да ви спира. Послушайте сърцето си и ако сте наистина готови, не слушайте обкръжението си. За тези зодии, които са заедно от по-дълго време, вероятно усещате празнота, която е естественият инстинкт за това да увеличите семейството си. Не се колебайте, а направете тази голяма стъпка в живота си. Времето лети и не чака никого, никога не забравяйте това. А хубавото е, че периодът е изключително подходящ за тази важна стъпка живота ви. Поговорете с партньора си и ще останете изненадани, че всъщност и те са на точно същата вълна, на която сте и вие. И това ако не е Съдба?

Телец – Рак: Връзката между тези зодии е интересна. Тя не започва с обещанието за нещо голямо, но с времето доказва силата си и изненадва всички наоколо, които не са вярвали, че може да продължи дълго. Любовта е силна, дълбока и въпреки изпитанията, през които преминава понякога, остава здрава във времето. В момента сте много влюбени, един до друг сте във всичко и усещате, че сте готови за следващата стъпка. Единият от двама ви се страхува повече и си мисли, че всяка следваща крачка е опасна, ако не се направи навреме. Истината е, че колкото повече чакате за важните неща в живота, толкова повече отминава времето за тях и изпускате подходящият момент. Бебе в живота ви ще ви донесе толкова щастие, за колкото дори и не сте мечтали. Бъдете смели и действате така, както сърцето ви нашепва. Идват страхотни времена за любовта на Телец и Рак!

ВТОРА част – прочетете ТУК

10 неща, които зодия РАК може да очаква тази ЕСЕН

Есента е сезон, който обикновено носи много промени в живота, особено след бурните летни емоции, есента може да ни се стори доста споко...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com