6 тежки промени във връзката след изневяра

3738
6 тежки промени във връзката след изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата е една от най-тежките постъпки, които могат да променят изцяло една връзка. Има хора, които все пак остават заедно след такова действие, но връзката им никога не е същата отново. Ето кои са най-големите промени след настъпила вече изневяра:

1. Плановете за бъдещето се забавят – когато една двойка е преминала през трудностите на изневярата, е почти невъзможно отново да се върне във връзката със същия ентусиазъм и емоции. Затова, ако е имало планове за брак, за деца или покупка на жилище, тези планове остават на „пауза“, докато двойката не разбере дали изобщо ще остане заедно в далечно бъдеще.

3-те зодии, които обичат един човек за цял живот

Има хора, които търсят разнообразието в живота и никога не остават с един и същи човек за дълго време. Има и такива, които си мечтаят с...

2. Доверието е разклатено – разбира се, това е едно от най-важните последствия, които променят изцяло отношенията между двамата доскоро щастливо и безгрижно влюбени. Все по-често единият рови в телефона другия или пък излизанията до късно стават мираж, освен ако двойката не излезе заедно някъде.

3. Сексът става особен – неловко е, когато знаеш, че партньорът ти е изневерил, отново да се впуснеш в безгрижен и емоционален секс. Затова двойките, които са преживели изневяра, много бавно се връщат към секса. И почти никога той не е такъв, какъвто е бил, защото мисълта за изневярата е винаги някъде там помежду им.

4. Скандалите се въртят само около изневярата – каквото и да е направил този, който е изневерил, винаги му се натяква, че няма право на грешки, защото вече е направил най-голямата възможна. Дори скандалът да е чисто битов, просто темата винаги се връща на вината, която му се натяква непрекъснато.

5. Изпитваш чувство за вина – че си допуснал да ти се случи такова нещо! Започваш да се съмняваш в себе си дали си достатъчно добър, какво е накарало другият да изневери и дали грешката не е твоя. Това действа зле на самочувствието и личната оценка за самия теб.

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 4 зодии

Да намериш своята половинка в любовта понякога е задача с повишена трудност. Има зодии обаче, които са прекрасни във всяко едно отношен...

6. Започваш да си задаваш въпроса дали това е човекът за теб – разбира се, че идва момент, в който започваш да се питаш дали изобщо този човек е подходящ за теб или просто съдбата ти дава знак да го напуснеш, заради грешката, която е направил. Въпросите са много, а отговорите знае само и единствено сърцето ти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com