6 знака, че не бива да прекратяваш връзката си

7228
6 знака, че не бива да прекратяваш връзката си

Връзката ви не е идеална и се чудите дали трябва да я прекратите? Ако не сте взели решение дали да се разделите или не с партньора си, имаме малък съвет за вас.

Винаги е по-лесно да счупиш нещо, отколкото да поправиш счупеното, но не изхвърляш кола, защото има счупен прозорец; плащате, за да го поправите. Същото важи и за една връзка.

Когато една връзка приключи, има период от време, в който трябва да скърбим за загубата на връзката с този човек, който е бил част от живота ни толкова дълго. Изследователи, които са извършили сканиране на мозъка на хора, които скърбят за загубата на романтична връзка, са установили, че моделите на активност в мозъка са подобни на тези, открити при хора, страдащи от депресия.

1. Имате страхотна химия

Не трябва да прекратявате връзката си, тъй като скучният сексуален живот никога не е бил проблем за вас двамата, дори сега, когато сте заедно известно време. Ако случаят е такъв, вие наистина сте късметлии да имате такава невероятна химия и иновативен партньор.

Възможността да поддържате нещата интересни в спалнята е добър знак, че не трябва да прекратявате връзката си. Никой не иска да остарее с някого, с когото му е омръзнало да прави любов, но ако вие и вашият партньор имате всичко необходимо, за да поддържате страстта, просто продължете да го правите.

4 начина да съживите ЗАСПАЛА връзка

2. Карате се за дреболии

При него е дистанционното и не ви позволява да гледате шоуто си. Направила си салата за вечеря, а той е месояден. Борбата понякога изглежда безкрайна във връзката ви и вие просто искате тя да приключи.

Но спорите ли за големите неща, които са наистина важни? Ако не се борите за вашите ценности, вярвания или морал, тогава може да сте по-съвместими, отколкото сте си мислили. Научете се да правите компромиси с маловажните неща и ще бъдете много по-щастливи във връзката, която вече имате, вместо да прекратявате нещата.

Всички двойки имат спорове. Можете да се научите да живеете с отделни предпочитания за вечеря, но поне споделяте общ набор от ценности, които биха ви помогнали да създадете невероятно семейство заедно.

3. Вие сте по-силни заедно, отколкото поотделно

По-добър човек ли си, когато си с партньора си или когато сте разделени? Вашият партньор предизвиква ли ви? Насърчава ли ви и вдъхновява ли ви да бъдете най-добрият? Ако вашият партньор ви помага да бъдете най-добрият, не е добра идея да прекратите връзката си.

Малко хора могат да кажат, че са намерили някого, който да им отговаря духовно, в смисъл, че партньорът им помага да се реализират. Ако вашият партньор се грижи за вашето психическо, емоционално, физическо и духовно благополучие, едва ли можете да поискате нещо друго в една връзка.

4. Партньорът ви подкрепя мечтите ви

Когато казахте на партньора си, че искате да напуснете работата си и да станете готвач на сладкиши, той отвърна „Това е невероятно!“ вместо „Защо, за бога, би искала да направиш това?“ Не трябва да прекъсвате връзката си с човек, който ви подкрепя.

5 златни правила за успешна връзка

5. Той не желае да се променяте

Той не желае да промените какъвто и да е аспект от това, което сте, и не ви сравнява с други жени. Той трябва да е готов да приеме и обожават дори вашите уязвимости, така че неговото мнение никога да не повлияе отрицателно на вашето самочувствие.

Прекратяването на връзката ви сега би означавало, че ще трябва да продължите да се виждате с бившия си, докато продължавате да се фокусирате върху това, в което и двамата сте страстно замесени. Това може да стане доста неудобно.

6. Вашият партньор е готов да работи върху връзката

Ако сте с някой, който полага усилия да се грижи за вашите нужди, това вероятно е знак, че не трябва да прекратявате връзката си. Да имате този стремеж да направите каквото е необходимо, за да направите една връзка работеща, наистина е рядкост. Оценете усилията му и бъдете благодарни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Разкриха тайната на пирамидите и какво е помогнало да бъдат построени

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com