4 начина да съживите ЗАСПАЛА връзка

11028
4 начина да съживите ЗАСПАЛА връзка
Снимка: Pexels

Едно от най-прекрасните преживявания на света е откриването на любовта. Любовта е комбинация от чувства като преданост, уважение, връзка и милион други прекрасни неща. Това, което никой не ви казва за любовта, е, че са необходими много усилия, за да продължите и ако вие или вашият партньор не желаете да положите усилия, връзката ви може да пострада. Това може да ви накара да се запитате как да поправите остаряла връзка. За щастие само защото нещата са станали малко „загубени“ във връзката ви, не означава, че е свършила. Много дългосрочни връзки всъщност имат коловози от време на време, което е естествено. Всичко, от което се нуждаете, е малко старание, за да възстановите връзката си.

Как да подобрите връзката си?

Тук ви предлагаме 4 начина да излезете от коловоза и да вдъхнете нов живот на заспалата си връзка.

1. Общувайте

Винаги е за предпочитане да повдигате трудни теми за дебат. Задържането на негодувания и обиди може да ви направи нещастни в отношенията. Обсъдете как се чувствате вие ​​и вашият партньор. Вашият партньор вероятно също е попаднал в коловоз. И двамата трябва да можете да говорите за проблема свободно и честно преди да започнете да го решавате. Не само това, но простото говорене за това какво не е наред може да доведе до решение, което не сте осъзнавали, че се крие точно под повърхността.

6-те съвета за дълга връзка и щастлив БРАК

2. Предаване на любовна енергия

Има около милиард предимства за здравето, свързани с медитацията. Но какво ще стане, ако можете да използвате медитацията, за да направите любовта си по-силна? Дори и да се съмнявате, опитайте и вижте как се чувствате. Изправете се с лице към партньора си и се хванете за ръце. Отпуснете тялото си, като поемете няколко дълбоки вдишвания. Представете си, че изпращате ярък, топъл, любящ лъч светлина в него. Визуализирайте лъча на любовната енергия на партньора ви, който влиза в тялото ви по едно и също време. Съсредоточете се върху получаването и усещането на любовта, позволявайки й да ви завладее.

3. Докосвайте по-често

Когато сте притеснени или заети, докосването може да остане на заден план. Ще бъдете шокирани колко малко обич може да помогне на връзката ви да процъфтява. Близката връзка изисква физическа нежност. Това не само кара тялото ви да създава любовни хормони, но също така е свързано с подобрено здраве и цялостно удоволствие от връзката. Възползвайте се от всяка възможност за прегръдки, целувки или дори сладко гушкане.

Кое е най-важното за щастлива и сплотена ВРЪЗКА?

4. Оставете място за уязвимост

Връзката може да пострада по същия начин, когато не правим място за уязвимост. Важно е да се създаде безопасно пространство във връзката, за да могат и двете страни да премахнат бронята си и да се покажат такива, каквито са с недостатъци и всичко останало. Само като приемат недостатъците на другия, всеки партньор може истински да оцени качествата на половинката си. Когато се чувстваме достатъчно комфортно, за да бъдем уязвими, е по-вероятно да дадем най-доброто от себе си във връзка. Така позволяваме на всички аспекти на себе си да бъдат оценени като цяло.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com