7 въпроса, които НЕ трябва да задавате на мъж

7460
7 въпроса, които НЕ трябва да задавате на мъж
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете често са резервирани и потайни. Може би затова жените са любопитни да разберат какво си мислят. Това важи особено за връзките. Тъй като сигурността е важна за жените, а мъжете нямат таланта да изразяват открито чувствата си, представителките на нежния пол често задават въпроси, които озадачават партньорите им.

Ето какви въпроси не трябва да задавате на мъжете, за да не разваляте връзката и да не изнервяте на половинките си.

1. Дебела ли съм?

Това е триков въпрос и мъжете са наясно с това. Отговорът „Не“ се възприема като нежелание на мъжа да обиди или да каже истината, а „Да“ се счита за пряка обида. И като цяло подобни въпроси веднага издават момичета, които не са сигурни в себе си.

2. Каква беше бившата ти?

Ако мъжът говори за бившата си приятелка с топлота и усмивка, ще се появи ревност. Ако е грубо, това ще се превърне в сигнал, че не той не е най-свестният мъж и че най-вероятно след раздялата също ще бъдете поръсени с кал пред вашите приятели. Естествено, да знаете за предишните жени на вашия мъж е възможно и необходимо. Но трябва да попитате за тях деликатно, небрежно засягайки тази тема в разговор.

3. Намираш ли я красива?

Още един триков въпрос. Всеки ден мъжете виждат много хора и около половината от тях са момичета, а някои от тях са красиви. И, разбира се, вашият партньор забелязва това. Но това изобщо не означава, че той веднага ще ви напусне и ще изтича при нея.

Очакваш ли той да се промени заради теб?

Някак си като че ли е природно закодирано в много жени да смятат, че са в състояние и могат да укротят и опитомят дори и най-неподатлив...

4. Кой е по-важен за теб - твоите приятели или аз?

Това е вид емоционално изнудване, което неволно поставя мъжа пред избор: вие или неговите приятели. Пригответе се, че вашият партньор може да избере своите приятели. Но не защото са наистина по-важни за него, а защото никой не харесва, когато е поставен пред избор и свободата му е ограничена.

5. Колко печелиш?

За мъжете този въпрос изглежда много подозрителен. В този момент те си спомнят всички истории за меркантилни и алчни жени, страхуват се, че от тях се нуждаят само за пари. Ако искате да знаете благосъстоянието на партньора си, разберете внимателно и постепенно.

6. Сериозен ли си?

Върнете страстта във връзката си само с една лесна стъпка

Това се случва доста често - партньорите, малко след началото на връзката, започват да приемат жените си за даденост. Постепенно бизнес...

За мъжете е трудно да отговорят на този въпрос. Те разбират, че „Не“ ще доведе до скандал и евентуален разпад на връзката, но отговорът „Да“ също е неприемлив за тях, защото страхът, че веднага ще започне планиране на сватба и измисляне на имена за бъдещи деца, също е твърде силен.

И това съвсем не е, защото той не ви обича и не ви цени. Просто всеки мъж, дори уверен във вас и връзката ви, се страхува от отговорността. Следователно, няма смисъл от подобни въпроси. Ако той не ви приема на сериозно, тогава такъв въпрос няма да ви спаси от скъсване, но ако ви смята за постоянен спътник, то това трябва да се вижда в неговите действия, а не в думите му.

7. Кога ще ме запознаеш с родителите/приятелите си?

Искате ли да знаете кога? Ето честен отговор - когато той сам е готов за това. Този вид въпроси ще поставят партньора ви в неудобно положение, защото по същество се опитвате да насилвате нещата. Може би още не е решил сам дали връзката ви е толкова сериозна за тази стъпка, или може би има обтегнати отношения с близките си.

Във всеки случай мъжът трябва сам да реши кога да запознае едно момиче с близки и скъпи за него хора. Не се опитвайте да ускорите нещата и да решавате сами. Това няма да помогне на връзката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как само с дафинов лист можем да прогоним досадните хлебарки

Защо някои хора слагат дафинов лист на входната врата

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com