7 знака, че сте готови за нова връзка

16960
7 знака, че сте готови за нова връзка
Снимка: iStock/Guliver

След раздяла всеки един човек минава през период на страдание. Понякога разочарованието надделява и не искате повече да виждате мъж в живота си, но това преминава бързо.

Друг път пък бързате да се впуснете в нова, сериозна връзка. Но това не винаги се получава, защото вероятно имате чувства към бившия си приятел и не можете да се отдадете напълно, което не остава незабелязано от новата ви половинка. Би било по-добре да изчакате да мине определен период от време, през който да дойдете на себе си. Тогава ще сте готови да създадете нова връзка.

6 големи предимства на това да си необвързан

Доста хора са скептично настроени към необвързаните и техния начин на живот. Твърдят, че без човек до себе си се чувстват самотни и ням...

Ето няколко признака, че сте готови:

1. Не следите постовете на бившия си приятел и дори не искате да разговаряте с него. Това знак, че за вас той вече ви е напълно безразличен и не се интересувате от личния му живот по никакъв начин. Ако дори не ви е любопитно какво качва в социалните мрежи, определено сте го забравили и няма да се върнете повече при него.

2. Не сравнявате новия си приятел с бившия. Веднага след като е приключила връзката сравняваме бившия си приятел с тези, с които излизаме сега. Момента, в който спрете да мислите за плюсовете и минусите му, с какво той е повече от новия ви приятел, е момента, в който сте готови да започнете връзката на чисто.

3. Не сте скептично настроени към любовта. След тежка раздяла всяка една жена става цинична спрямо любовта. Особено ако сте били дълбоко наранени, си мислите че любов не съществува и не искате изобщо да чувате за подобни неща. Когато преодолеете и този момент ще разберете, че просто не е бил точния за вас и ще се отдадете на търсене на истинската любов.

Защо има толкова много умни и красиви жени, които са сами

Замисляли сте се колко много интелигентни и прекрасни жени са без половинка? Те не са сами, защото имат твърде високо самочувствие и се...

4. Осъзнавате защо не се е получило. Заслепени от любовта много жени така и не разбират защо не се е получило във връзката им. Когато забравите дадения човек и си дадете възможността да продължите напред, независимо колко усилия ще ви коства, ще разберете всъщност къде е била грешката. Така ще знаете какво искате от следващата си връзка и кои действия биха могли да я разрушат.

5. Искрено се забавлявате с приятелите си. Ако можете да си прекарате наистина добре, без да се замислите за бившия си приятел, определено вече сте готови да се впуснете в нова връзка.

6. Не изпитвате нуждата да го дразните и да му правите напук. Изобщо не се замисляте как би се почувствал бившият ви, ако ви види с друг. Не го правите нарочно и показно , а излизате с други, защото това ви прави щастливи. Опитвайки се да подразни бившия си, всяка една жена показва, че все още не го е преживяла.

7. Не изпитвате злоба към него и не говорите за него с лошо, независимо какво се е случило. Всяка уважаваща избора си жена не би си позволила да обсъди бившия си след като вече го е забравила. Веднага след раздялата злобата обикновено надделява и се случва да кажем по някоя лоша дума. Но ако сте го забравили напълно, той ви е напълно безразличен и дори нямате желанието да говорите за него.

10 неща, които показват колко силна е една връзка

Вероятно всеки човек има известни съмнения относно отношенията си от време на време. Но как всъщност можем да разберем, че нашата връз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com