7 знака, че връзката ви няма да издържи

3158
7 знака, че връзката ви няма да издържи
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да ни се иска любовта ни да продължи цял живот, понякога има знаци, по които просто си личи, че връзката ви няма бъдеще и не би могла да издържи дълго време. Ето кои са знаците, които могат да ви подскажат, че връзката ви ще бъде кратка.

1. Бързо ви доскучава – когато сте двамата и нямате задачи или интересни неща, които да правите, много бързо ви доскучава компанията на другия. Това определено е знак, че не ви свързват много неща, а ако сте истински влюбени – скуката е нещо, което почти никога не се появява между двама души.

9 разлики между истинската и фалшивата любов

Все се чудим човекът до нас дали ни обича истински, дали имаме бъдеще с него и как можем да познаем истинската любов. Има много лесни з...

2. Сексът бива – и само толкова! Не е прекрасен, не е разтърсващ, а просто сте „доволни“ от крайния резултат. Сексът между двама души трябва да е огън и магия от самото началото или просто двойката няма бъдеще. Представете си, ако сега сексът не ви удовлетворява толкова, какво би станало след 10 или 20 години?

3. Стоите си повече вкъщи – не правите нищо вълнуващо, не излизате по ресторанти, на разходки, не пътувате за уикенда и какво ли още не. Ако сте от двойките, които нон-стоп са у дома пред телевизора, не очаквайте любовта ви да трае вечно.

4. Заглеждате се по други хора – е, това определено е знак, че не държите особено на връзката си и човека до себе си. Това, че очите ви шарят наляво и надясно е знак, че се оглеждате за някой по-подходящ, докато сте във връзка, в която ви е комфортно... и само толкова.

5. Живеете от ден за ден – без планове, без да се придвижвате напред и без да правите големите крачки във връзката си. Не си мислете, че една любов може да издържи дълго, ако стои постоянно на едно и също място.

8 мита за секса, в които е време да СПРЕШ да вярваш

Има митове за секса и любовта, които знаем от ранна възраст и вярваме в тях, дори кога сме зрели хора. Някои неща обаче е време да осми...

6. Често се сещате за бившите – съзнателно или не сравнявате сегашния си партньор с тях. Ако намирате повече плюсове в бившите си и неща, които ви липсват, то трябва да се замислите дали сте в правилната връзка.

7. Нямате си доверие – често си ровите в телефоните един на друг, очаквайки да откриете съобщения с друг човек. Понякога хората правят това, само и само наистина да открият нещо и да имат причина да сложат край на връзката си. Ако си нямате доверие и е нужно да се дебнете, просто не сте един за друг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com