8 мита за секса, в които е време да СПРЕШ да вярваш

10360
8 мита за секса, в които е време да СПРЕШ да вярваш
Снимка: iStock/Guliver

Има митове за секса и любовта, които знаем от ранна възраст и вярваме в тях, дори кога сме зрели хора. Някои неща обаче е време да осмислим и да спрем да ги приемаме за чиста монета. Ето кои са те:

1. Не можеш да забременееш... – ако с партньорът ти практикувате метода на прекъснат полов акт. Това е изключително голяма заблуда. Първо, не всеки мъж може да се контролира до такава степен, макар че си мисли, че е умее. Второ, преди еякулация мъжете отделят течност, в която отново се съдържат сперматозоиди, които могат да оплодят яйцеклетката на жената. Така, че когато сте малко преди, след или по време на овулация – винаги използвайте презерватив, ако не искате неочаквани изненади.

7 мъже разказват как са стигнали до ИЗНЕВЯРА

Анонимна американска анкета за отношенията и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до изневяра. Те разказват от ...

2. Сексът е лош без оргазъм – абсолютна лъжа! Много жени достигат до оргазъм веднъж на всеки 3-4 пъти секс с партньора си, но това не означава, че преживяването не е било разтърсващо за тях. Така че хубавият секс и оргазмът невинаги вървят ръка за ръка.

3. Големи ръце – голям размер при мъжа – това са доста нелепи сравнения, за които е време да забравим. Нито ръцете на мъжа, нито това кой номер обувки носи, имат отношение за това какъв е размерът в панталоните му.

4. Тестовете за болести за излишни – никога не подценявайте новите партньори в живота си и винаги използвайте презервативи, когато сте с човек, който почти не познавате. Когато започнете сериозна връзка с него, е разумно и двамата да си направите тестове за болести, предавани по полов път. Много от тях нямат никакви симптоми, а е добре да се пазите един друг и да знаете, че всичко ви е наред или ако не е – да се справите с проблема, преди да сте го предали на човека до себе си.

5. Ако има гъбички, значи има изневяра – много хора си мислят, че ако партньорът им изведнъж хване гъбички, то той е бил с друг човек, който му ги е предал. Истината е, че гъбички могат да се хванат от ниска хигиена, от обществен басейн или тоалетна. Често могат да се появят и при понижен имунитет, така че не бързайте да си правите заключения.

7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш

Жените вечно се оплакват, че мъжете не им обръщат достатъчно внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, ил...

6. Средният размер на мъжкото достойнство е 20 см – всъщност средният размер на пениса при мъжете е дори малко под 15 см. Не вярвайте на приказките, че всеки втори мъж е толкова надарен, че линийка от 20 см няма да му стигне, за да се премери. Освен това е време да разберем, че дължината няма нищо общо с удоволствието.

7. Жените гледат порно рядко – всъщност това се оказва, че изобщо не е така. Над 60% от жените гледат порно поне няколко пъти месечно, което смятат за съвсем нормална част от тяхната сексуалност.

8. Честата мастурбация е вредна – напротив, тя има много ползи за организма на човек. Освен физически, мастурбацията помага и на психическото състояние на човек. Повишава хормоните му на щастие, отпуска го и премахва стреса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com