8 причини защо не си струва да се омъжвате

1929
8 причини защо не си струва да се омъжвате
Снимка: Pexels / Pixabay

Да се омъжите и да създадете семейство, наистина е прекрасно нещо, но не и когато това се случва поради определени причини. В следващите редове ще посочим 8 от тях и ще обясним защо не е добре да сключвате брак от тези подбуди.

Привлекателна външност

Трудно е да се противопоставите на мъж, който има привлекателна външност. Най-малкото той излъчва сексуална енергия, която просто ви привлича и не можете да ѝ устоите. Същото е ще бъде и за в бъдеще – ще привлича и други жени.

Трябва да бъдете честни пред себе си – можете ли да му се доверите и да споделяте всичко? Ако не можете и вашата връзка се основава само на привличането, то не си струва да се омъжвате за такъв човек. Рано или късно това привличане ще изчезне.

Околните мислят, че ви е време

Причини, заради които бракът трябва да е добре обмислен

Много момичета си представят брака като някаква любовна история. Всъщност всичко е съвсем различно. Всички недостатъци трябва да бъдат ...

Голяма грешка е да сключите брак, само защото останалите хора около вас казват, че ви е време. Вие сте на 30 и роднините ви казват постоянно, че ви е време и друг шанс няма да имате. Това обаче не е така. Който търси, ще намери. А това да живеете под един покрив с човек, когото не обичате и да имате общи деца, не е най-добрата перспектива.

Страхувате се да бъдете сама

Да сключите брак само защото не искате да бъдете сама може да бъде едно от най-лошите ви решения. Едва ли бъдещият ви съпруг ще е способен да ви избави от вътрешните ви притеснения и страхове. Вашето лично щастие е само ваша отговорност. Ако не сте щастлива сама със себе си, то няма да бъдете никак щастлива в брак. Достатъчно е да сте интересна сама за себе си, за да сте интересна и за другите.

Партньорът ви се харесва от другите

Много жени търсят одобрението на приятели и роднини за сключването на брак с даден мъж. В това няма нищо лошо, но не се влюбвайте и създавайте семейство, само защото има неотразима харизма. Трябва да сте сигурна, че този човек може да поеме отговорност и за втората си половинка.

Напук на бившия си

Една раздяла е способна да извади всеки един от равновесие, но само заради това не си струва да се впуснете в бърза връзка. Първо, че няма да го впечатлите особено, второ – едва ли ще бъдете щастливи от този факт.

5-те най-опасни периода в брака

Всеки брак преминава през кризи и това е напълно нормално за човешките отношения. И все пак важното е да не изпадате в паника и да напр...

Искате да се изнесете от родителите си

Да, хубаво е да сте самостоятелни, но само ако искате заради това да се омъжите – не е добър вариант. В днешно време има различни възможности, за да се изнесете от семейното гнездо. Помислете за начина си да смените модела на живота си, без това да включва брак с човек, когото не обичате.

Правите отличен секс

Да, това е важно за една връзка, но какво правим след години? Ако само в леглото можете да решите въпросите си, то след време това няма да работи. Влезте в брак с човек, с когото комуникацията ви върви, а не просто да правите страхотен секс.

Съжалявате бъдещия си мъж

Ако си помислите, че той ще пропадне без вас, то си помислете дали наистина си струва да влезете в такъв брак. Не е нормално крехката девойка да поеме цялата тежест на семейството върху раменете си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com