8 знака, които казват "Той е влюбен в мен"

31219
8 знака, които казват "Той е влюбен в мен"
Снимка: pixabay.com

"Обича ме, не ме обича…" Чудите се защо не ви се обажда или се ядосвате, че прекалено често ви звъни. Има няколко ясни признака, които ще ви помогнат да си отговорите дали наистина е влюбен във вас:

1. НАЧИНА, ПО КОЙТО ВИ ГЛЕДА.
Гледа ви с искрено възхищение, все едно не вярва, че съществувате. Това не е поглед от страст и желание. Това е поглед, белязан от искрено страхопочитание. Този негов поглед е “резервиран” само за вас. Не само как, но и колко често ви гледа. Независимо дали е до вас или в другия край на стаята, погледът му е винаги вперен във вас.

2. ИСКА ДА ВИ ДАДЕ ВСИЧКО.
Истинската любов е да даваш, не да получаваш. Не става въпрос за материални неща. Той иска да ви даде всичко, само за да ви направи щастлива.

14 признака, че сте влюбени

Ако изпитвате вълнения към някого и се чудите дали сте влюбени, може би в следващите редове ще намерите отговор. Ето няколко знака, кои...

3. ВИЕ СТЕ НЕГОВ ПРИОРИТЕТ.
Живеем в забързано време, всеки тича по задачи. Ако мъжът ви обича, ще ви превърне в свой приоритет и ще намери време за вас. Ако няма време за вас, ще ви сподели и ще ви каже кога ще се освободи специално за вас. 

4. ИСКА ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ЖИВОТ.
Иска да се срещне със семейството и приятелите ви и те да го харесат. Иска да знае всичко за вашите страсти, интереси и вълнения. В същото време, за него е важно и вие да опознаете неговите приятели и близки. И повече от това, той вижда бъдещето си само и единствено с вас.

5. ВАШЕТО ЩАСТИЕ Е ВАЖНО КОЛКОТО И НЕГОВОТО ЩАСТИЕ.
Знае кое ви прави щастлива и непрестанно се опитва да го прави.

6. ЛИПСВАТЕ МУ, КОГАТО СТЕ РАЗДЕЛЕНИ.
Обикновено мъжете се влюбват в отсъствието на жената, не в присъствието й. Един мъж може да ви засипе с цялата любов на света, когато е с вас, защото му е приятно да сте заедно, но как се чувства, когато не е с вас? Липсвате ли му? Прави ли опити да стигне до вас? Или изчезва за дълго време и изведнъж се появява и казва просто, че съжалява.
Когато един мъж е влюбен, той ще се опитва непрекъснато да е във връзка с вас. Ще ви изпраща мили съобщения, ще споделя интересни прочетени неща. За него е важно да е край вас под каквато и да е форма.

7. ДО ВАС Е В ТРУДНИ МОМЕНТИ.
Лесно е да си влюбен, когато всичко върви страхотно. Лесно е да си с любимата жена на купон, кино, забавления. Но, когато тя има проблеми, трудни моменти…Точно тогава той държи да е до вас, да се грижи за вас, ако имате здравословен проблем, да ви изслушва, ако нещо ви тежи.

8. ПОМНИ ВСЯКА ВАША ДУМА.
Споменавате, между другото, какво кафе пиете. На другия ден той идва с чаша от любимото ви кафе с малко мляко и точно половин пакетче кафява захар. Предлага да ви заведе в конкретен ресторант, а вие дори не си спомняте кога сте споменали колко много ви харесва.

Разбира се, любовта винаги е двустранна. След като сте проверили дали той е влюбен във вас, опитайте по обратния ред: вие влюбена ли сте в него и правите ли всичко това за него.

7 признака, че бившия ви още има чувства към вас

Понякога едва след като загубим човек, започваме да усещаме липсата му и осъзнаваме, че решението за раздяла е било твърде прибързано. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com