С какви дрехи трябва да се облича жената, за да изглежда богата и стилна

16070
С какви дрехи трябва да се облича жената, за да изглежда богата и стилна
Снимка: iStock/Guliver

Не е задължително жената да притежава огромен финансов ресурс, за да се поддържа красива и да носи луксозни дрехи по себе си. Тя трябва да е наясно как да се облича, за да изглежда стилно. Когато жената е облечена добре, тя създава около себе си усещане за богатство и лукс, а това се харесва не само на мъжете, а и на жените. Те благородно й завиждат и си мислят, че тя е дала цялата си заплата, за да изглежда така. А това съвсем не е вярно, просто тази жена е знае как да се облече и къде да намери подходящите дрехи на разумна цена.

Има жени, които са облечени с богати и скъпи дрехи, но изглеждат нелепо. Липсата на вкус е главният виновник за това. Те са претрупани с бижута, което може да отблъсне мъжете. Но има жени, които носят нормални дрехи, но са съчетани перфектно цветово и стилово, като създават усещане, че са скъпи и луксозни.  Това е идеалната комбинация, с която всяка жена изглежда стилно и луксозно.

Има няколко правила, което жената трябва да спазва, за да изглежда прелестно.

1. Панталоните й да са изчистени

Добре е да се подбират панталони, направени от естествени материали. Когато панталонът е изпъстрен с щампи и декорации, това облекло е по-скоро за някое младо момиче, което отива на дискотека или до магазина. Скъсаните дънки също не са препоръчителни, защото развалят стила на жената. Затова нежният пол е добре да заложи на класически цветове панталони или дънки. Други подходящи цветове са сивото или цветът на мокър след дъжд асфалт.

Черните панталони са нож с две остриета, защото върху тях често пъти се виждат петна или някои сгрешени кройки. Сивият цвят придава спретнатост и елегантност и е за предпочитане.

Крачолите на панталоните не трябва да се сбръчкват при глезените. Ако е стенен, крачолът изглежда страхотно, когато достига малко над глезена.

2. Роклята й да е елегантна

И тук материята е една от най-важните. Жените трябва да подбират плътните материи, а не да се придържат към вискозните продукти, защото те разкриват несъвършенствата в телосложението й. Роклята трябва да скрива достатъчно добре недостатъците на тялото. Добре е да подчертае красивите части на жената, като пастелните цветове трябва да са водещите. Късите поли не създават усещане за стил и богатство.

3. Обувките й да са семпли

Няколко чифта обувки са достатъчни, за да се комбинират с подходящия тоалет. Не е нужно за всяко облекла да се купуват отделен чифт обувки. Пет чифта обувки са напълно достатъчни. Спортни обувки, обувки на токчета, мокасини, боти или ботуши, пантофи. Като цветове е добре да се заложи на класиката, а кожата трябва да е гладка. Да се избягва велурът, той се поддържа трудно.

4. Да носи правилните аксесоари

Тук вече бюджетът е добре да се увеличи. Хората често пъти си спират в погледа в атрибутите и аксесоарите, които носи една жена. Чантата е добре да е от естествена кожа, в изчистен вид, без много лога или етикети.

5. Да носи стилни бижута

Не е нужно жената да носи тежки бижута във всекидневието. Може да си купи средно скъпи златни или сребърни накити, които да са нежни и да подчертават нейната женственост. С тях тя ще изглежда страхотно, но в никакъв случай не е добре да се претрупва и да прекалява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Как да си направим сами боя за яйца

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии
Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Астрологията предлага уникална леща, през която разглеждаме личността си, хвърляйки светлина върху нашите силни страни и, което е интригуващо,...