Ако една жена е силна, тя никога няма да търпи подобно мъжко поведение

13534
Ако една жена е силна, тя никога няма да търпи подобно мъжко поведение
Снимка: https://pixabay.com

Когато една жена е силна, тя е наясно точно какво иска от живота. Такава жена не обича глезените мъже, тя често пъти предпочита да направи нещо съвсем сама и да не разчита на никой друг да й свърши работата. Когато е във връзка, силната жена има високи очаквания от нея. Тя не обича повърхностните взаимоотношения и мимолетните авантюри. Когато някой мъж успее да я излъже и тя го хване, силната жена не е склонна да му прости. Тя трудно дава втори шанс. Колкото и да я боли, тя по-скоро ще го напусне и за момент ще предпочете да се оправя сама. Докато не намери мъж, който е наясно какво иска от живота, който е стабилен и се държи с нея подобаващо. Ако сте мъже, в никакъв случай не бива да се държите по следните начини с жената, която обичате или на която държите:

1. Да не я уважавате и да я пренебрегвате за сметка на някой друг

4 пленителни женски зодии, които подлудяват мъжете

Жената обича мъжът да й се възхищава. Това й дава самочувствие и я прави още по-хубава. Има някои дами, които са по-сдържани в любовнит...

Ако жената до вас усети подобно отношение, тя няма да ви изтърпи дълго. Без значение дали имате много пари, дали работите на престижна работа и дали хората ви уважават. Тя първо ще ви предупреди, ще ви потърси сметка, но ако продължавате с подобно поведение направо ще си събере куфарите.

2. Да я лъжете

За силната жена честността е на първо място. Тя ненавижда лъжата и измамата и мрази да се говори с недомлъвки. Обича точните и ясни отношения. Ако се държите несериозно с нея, не спазвате обещанията си, мамите я или я излъжете, не очаквайте тя да се задържи дълго време с вас. Тя ще потърси друг мъж, който да е честен и открит с нея, а вас ще зареже. Тя винаги си знае цената и дори и да има чувства към вас, ако сте неискрени, тя ще се отдръпне от вас. Когато мъжът не подкрепя достатъчно жената до себе си, тази връзка е обречена на неуспех. За силната жена е важно да бъде уважавана и зачитана, за да може нещата да вървят само напред.

3. Да я отхвърляте

10 женски хитринки, които карат мъжа да мисли постоянно за вас

Жените са доста изобретателни и когато решат, могат да накарат половинката си да мисли за тях непрекъснато. Има начини да накарате един...

Има мъже, които действат с известен страх, когато усетят, че са попаднали на силна и независима жена. Те започват постепенно да се дистанцират от нея. Това е така, защото не знаят по какъв начин да се държат с нея, не я разбират и от това страда мъжкото им его. Когато мъжът е по-слаб и неуверен и срещне такава жена, бъдещето им е обречено, защото тя постоянно го потиска и плаши, а той се чуди как да реагира. Така двамата стават несъвместими и дори и да са влюбени в началото, след време връзката им се разпада.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-големите грешки при обзавеждането на всекидневната

На коя посока е най-правилно да спите според фън шуй?

ВВС: Ежедневно пушещите канабис са повече от пиещите в САЩ

Нощувка за 50 000 долара: Ето как изглежда най-скъпата подводна хотелска стая (ВИДЕО)

5 неща, от които един мъж се страхува най-много в една връзка

Всеки футболист иска ТЯ да им свири мачовете - най-секси съдийката на планетата (СНИМКИ)

Пътят към енергия, здраве и жизненост: Как да ускорим метаболизма след 35 години

Без месо и риба: 5 правила за хранене за вегани

Променяш света, ако си оправиш леглото: Вдъхновяващата реч на един адмирал (ВИДЕО)

Дъжд, но от ПАРИ ще вали за тези зодии през лятото на 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com